Dan Voiculescu (PC) – PA de la Senat

Dan Voiculescu (PC) – PA de la Senat

0 59

?


Asa dupa cum se vehicula in presa din ultimele zile presedintele PC, Dan Voiculescu, si-a dat demisia din functie, renuntand la mandatul de senator.


Incercand sa motiveze gestul, printre altele, liderul conservatorilor spune ca este nemultumit de faptul ca nu poate sa ajute populatia din functia de parlamentar (oare cati face acest lucru cu adevarat?), pentru ca proiectele PC, desi bune, nu pot fi puse in aplicare.


„Motivul plecarii este legat de faptul ca avem propuneri, PC si eu personal, foarte bune care, din pacate, nu se aplica si, personal, nu sunt obisnuit sa lucrez in gol, nu sunt obisnuit ca atunci cand ajung seara acasa si ma uit la ce am facut peste zi, sa vad ca de fapt nu am facut nimic”, a declarat Dan Voiculescu.


Liderul conservator considera ca a avut o relatie buna cu electoratul care la ales si considera ca este lipsit de onestitate sa contine sa ramana senator sau parlamentar, daca nu poate sa se achite de angajamentul pe care l-a facut cu electoratul.


Voiculescu a precizat ca nu va iesi din politica, ci doar din Parlament. Liderul PC considera ca gestul sau nu reprezinta un esec, ci doar decizia unui om onest care nu poate sa stea ca salariat al statului degeaba, fiindca nu poate sa-si faca treaba pentru care e platit.


Neoficial, la baza deciziei de a demisiona din Parlamentul Romaniei, a unuia din magnatii din presa romaneasca si a celui care a parcurs toate treptele, intr-o cariera de mare, succes in fosta Securitate, ar fi o „recunoastere oficiala” a faptului ca a facut politie politica. Saptamana viitoare, se spune, ca va apare recunoasterea oficiala, printr-o sentinta judecatopreasca, ca Voiculescu a facut politie politica.


Dupa gestul lui Voiculescu nu sunt asteptate si alte demisii pentru aceleasi motive pentru ca va dosparea posibilitatea de a mai functiona a Senatului din lipsa de …cvorum!


?


Horia D.R.


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.