Dan Nica despre beleaua sa

Dan Nica despre beleaua sa

0 144

Dan Nica a declarat ieri, in cadrul unei emisiuni de televiziune, ca anuntul legat de remanierea sa, facut de Emil Boc, i-a lasat pe pesedisti cu gura cascata, asa cum trebuie sa stea omul cand ii umbla dentistul la maseaua de minte.
Totodata, Nica a sustinut ca argumentele care au motivat decizia sunt neadevarate.
„Acest lucru ne-a lasat cu gura cascata. Ca sa vii sa propui pe un post care este al PSD-ului seful de campanie electorala a lui Traian Basescu este un lucru care a aratat ca de fapt miza este Ministerul de Interne si celelalte explicatii sau argumentatii care au incercat sa fie aduse nu aveau niciun fel de urma de adevar”.
Nica sustine ca la mijlocul lunii august a primit informatii legate de faptul ca mai multe autocare au fost inchiriate pentru sfarsitul lunii noiembrie.
„Toti inchiriaza autocare pe fundatii, pe asociatii. M-a mai deranjat afirmatia premierului Boc ca strada este scapata de sub control. La noi a crescut, dar nu a crescut ca in alte tari din Uniunea Europeana”, a mai precizat Nica.
Nica a enumerat cateva dintre masurile pe care le-a luat pentru a stopa fraudarea alegerilor: sectii speciale, declaratii pe proprie raspundere, camere web, lucruri „care au enervat extraordinar”, precum si stampile de vot speciale pentru fiecare sectie.
„Se pare ca toate acestea au creat nemultumiri, desi eu ma asteptam ca toata lumea sa fie multumita”, a mai spus Nica.
„De ce mai deranjeaza Ministerul de Interne? A pornit actiunea asta pe frauda economica si a calcat pe musuroi si au inceput sa fuga furnicile. Creaza o stare de enervare. O sa vedem in perioada urmatoare musuroiul. In functie de cum reactioneaza iti dai mai bine seama pe cine ai calcat pe coada”, a precizat Dan Nica.
Ministrul de Interne a mai precizat: „Cine arunca Romania intr-o criza politica, care suprapusa peste criza economica va insemna consecinte foarte grele, va avea de suportat consecintele”.

Si, tot in legatura cu motivele demiterii lui Dan Nica, ma bag si eu si ma refer la acuzele cu inchirierea aurobuzelor. Nu faptul ca pedelistii se strofocesc sa dovedeasca minciuna in afirmatia lui Nica, ci faptul ca doar ei s-au simtit cu musca pe caciula. Nicio alta formatiune politica nu s-a simtit atinsa de afirmatiile, fara adresa precisa, facute de Nica. El nu a precizat: aia sau ailalti au inchiriat. A prezentat doar faptul ca a primit informatii, ca de aceea este ministrul Internelor.
Dar stiti cum e: musca trage la rahat. Si de data asta s-a dovedit, prin reactia lor, ca rahatul – cam ca de obicei – se afla in ograda pedelista. Ba chiar in sufrageria lor.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.