Cyntherella, noua Cenusareasa a pedelimii

Cyntherella,
noua Cenusareasa a pedelimii

0 91

Pedelistii au gasit, in sfarsit, o metoda sa contracareze calomniile despre blondele celebre din partid. Dupa inflatia de epitete alocate Elenei Udrea, care a fost ba blonda de la Cotroceni, ba blonda de la Turism, ba platinata din Plescoi, pedelimea decis ca e cazul sa puna capat vorbelor otravite. Cel mai simplu ar fi fost, ce-i drept, sa limiteze aparitiile Elenei Udrea si s-o treaca pe linie moarta. Ar fi fost greu, oricum, pentru ca ministresa-consiliera-pilon al partidului este mult prea vizibila si prea usor de detectat in decor. Asa ca, daca n-au putut s-o estompeze, au clonat-o. O alta blonda este acum primadona spectacolului politic cu resurse infinite al PD-L. Nu mai este a lui Traian Basescu. Este a lui Emil Boc. Era, cred, ultimul detaliu care se mai putea adauga portretului de prim ministru ocupat pana peste cap sa-l copieze pe presedinte. I-a preluat limbajul, a invatat sa ricaneze ca el, i-a adoptat gesturile si multe din apucaturi. Inca nu poate rade cu hohotul inconfundabil al presedintelui, dar asta e oricum marca inregistrata.
Prin agatarea brelocului Cynthia Curt la costumul de premier, Emil Boc are tinuta completa de sef de Guvern garnisit cu toate gadgeturile impuse de moda politica. Asa cum a acces in politica mare dupa stagiul complet in politichia mica, mititelul se pregatea de multa vreme sa-i dea blondei din spatele lui o expunere pe masura. Duduia cu peruzele in privire, senzatia ultimelor stiri din culisele Puterii, a urcat mereu treptele carierei in umbra lui Boc – daca putem conveni ca Boc poate face umbra. I-a fost asistenta la catedra, subprefect de Cluj, consiliera, sefa de diverse agentii pana cand a fost numita – incununare suprema a aptitudinilor si competentelor – consul la Barcelona. Chiar daca nu are abilitati diplomatice. Motivatia este naucitoare: acest post poate sa fie ocupat si de personalitati, zice aparatul de produs justificari al Guvernului.
Orice s-ar zice, Boc ramane de poveste. Nu una oricare: om din popor fiind, adus de la coasa ca sa taie si in lanul de salarii si pensii, micutul ramane intruchiparea omului muncitor de jos care a ajuns sus. Iar blonda Cynthia de langa el nu face nota discordanta. Este Cyntherella, Cenusareasa pedelimii, ajunsa la Palat si de-aici in tara de povesti catalane.
Nu stiu ce masina conduce duduia Cynthia, dar la Barcelona poate sa-si cumpere linistita un GAudi

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.