Cutremur la FC Brasov !!

Cutremur la FC Brasov !!

0 247

Dinu Gheorghe noul presedinte al clubului de liga secunda, FC Brasov, s-a hotarat sa taie in carne vie, datorita lipsei rezultatelor si a jocului extrem de slab din acest tur de campionat.

Astfel „Vama” a anuntat, joi, in cadrul unei coferinte de presa, ca gruparea brasoveana a decis sa renunte la serviciile a numai putin de noua jucatori.
Cei noua jucatori sunt Bodea, Florin Moldovan, Goia, Vidojevici, Turcu, Aldea, Gosman, Peres si N. Petre.
„Am luat decizia de a renunta la jucatorii care s-au obisnuit cu non-performanta la FC Brasov. Vrem sa construim o echipa competitiva la Brasov. Avem nevoie atat de jucatori valorosi, cat si de caractere. Personal, cred ca intr-un an, maximum doi, FC Brasov va redeveni ceea ce a fost atunci cand facea o figura frumoasa in prima divizie”, a spus Dinu Gheorghe la conferinta de presa.
El a mentionat ca pana la revenirea din vacanta, pe 10 ianuarie, la FC Brasov vor veni 3-4 fotbalisti care au facut candva cunostinta cu Liga I. „Nu vom aduce jucatori care au fost doar legitimati la echipe din primul esalon, ci unii care au jucat. Pe langa ei, la echipa vor reveni Vasiliu, Mendizov si Pintea, fotbalisti la care s-a renuntat mult prea usor“, a adaugat oficialul brasovean.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.