Curtea Comediantilor 2008 incepe pe 13 iulie

Curtea Comediantilor 2008 incepe pe 13 iulie

0 66

In perioada 13-23 iulie se va desfasura ce-a de-a noua editie a programului „Curtea Comediantilor – Atelier european de arta medievala, renascentista si traditionala“. Pentru a sasea oara acest eveniment va avea loc la Rasnov. Organizat de Societatea Cultural-Artistica de Tineret CONCRET, Primaria Risnov si Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti, evenimentul se va bucura de participarea unor trupe de teatru din tara si strainatate (Spania, Croatia si Estonia), dar si invitati speciali care vor avea menirea sa incante publicul prezent.
Programul cuprinde o parte dedicata strict atelierelor, inchisa publicului, in perioada 13-18 iulie, iar intre 19 si 20 iulie va avea loc spectacolul cu public. Pentru organizare, Primaria Risnov a prevazut un buget de 20.000 lei.
In aceeasi perioada, 18-20 iulie, va avea loc si prima editie a festivalului „Handmade Art-Fest – arta de langa tine“, care se va desfasura la Cetatea Risnov si este deschis tuturor artistilor romani. „Handmade Art-Fest doreste sa promoveze atat creatiile artistilor romani din intreaga tara, cat si actul artistic in sine, festivalul avand o latura expozitionala, dar si una a creatiei sub ochii spectatorilor“, declara oganizatorii.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.