Cursuri de recalificare pentru somerii brasoveni

Cursuri de recalificare pentru somerii brasoveni

0 74

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Brasov pune la dispozitia somerilor brasoveni o noua serie de cursuri de formare profesionala. Cei interesati se pot recalifica in meserii precum electrician constructor, zugrav, tamplar universal, electronist aparate si echipamente de automatizari, brutar, barman, lucrator in agroturism, secretar-dactilograf, director vanzari sau administrator pensiune turistica.
Cursurile vor incepa in perioada 20-27 martie 2008, in functie de domeniul ales. Astfel, in data de 20 martie vor debuta cursurile de barman si administrator pensiune turistica, pe 24 martie cele de secretar-dactilograf si director vanzari, 26 martie – electrician constructor, zugrav si tamplar universal, iar pe 27 martie – electronist aparate si echipamente de automatizari, brutar, lucrator in agroturism.
Pentru a participa la cursuri, sunt necesare studii superioare pentru cursul de director vanzari, liceul pentru cursul de secretar-dactilograf si administrator pensiune turistica, scoala profesionala pentru cursul de electrician constructor, electronist aparate si echipamente de automatizari si barman, iar pentru restul meseriilor studiile minime obligatorii.
Cursurile vor avea o durata de trei luni pentru meseriile de brutar, barman, secretar-dactilograf si director vanzari, iar pentru meseriile de electrician constructor, zugrav, tamplar universal, electronist aparate si echipamente de automatizari, lucrator in agroturism si administrator pensiune turistica, cursurile vor avea o durata de 6 luni.

Laura Moise

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.