Curatenie pe Dealul Melcilor

Curatenie pe Dealul Melcilor

0 188

Se cunoaste faptul ca, pe Dealul Melcilor, isi facusera salasul o serie de boschetari, care poluau zona prin prezenta lor zgomotoasa si murdara. In plus, mai tot timpul aveau acolo loc incidente si scandaluri.
Pentru a pune capat acestei stari de fapt, agentii Biroului de Ordine Publica Racadau au desfasurat miercuri noaptea o actiune in acea zona. Scopul declarat al raziei a fost identificarea persoanelor care nu-si justificau prezenta pe raza municipiului Brasov si care locuiesc in grotele din acea zona, precum si in adaposturi improvizate din cartoane si placaje.
Actiunea a avut loc la miezul noptii tocmai pentru a-i gasi „acasa” pe pripasitii locatari, la acea ora ei dormindu-si primul somn al betiei provocate de consumul de spirt sanitar.
Astfel, au fost identificate 13 persoane, iar cinci dintre aceastea au fost amendate contraventional – asta asa, probabil din exces de zel, caci neavand los de munca si domiciliu, cum sa-i urmaresti si sa le iei banii? – a declarat seful serviciului cabinet din cadrul Politiei Comunitare Brasov, Carmen Teleanu. Cele 13 persoane au fost transportate in Gara CFR-Calatori Brasov si suiti in trenuri spre localitatile de domiciliu cei din Bod, Codlea, Fagaras, Apata, Teliu, si in mijloace auto cei din Sanpetru si Sacele.
Este bine ca s-a curatat acest colt de natura, pe care multi brasoveni il viziteaza ca sa mai scape, chiar daca pentru putin timp, de harmalaia orasului.

Dan Bota.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.