Cupa Rotary Brasov – real succes

Cupa Rotary Brasov – real succes

0 212

Asa cum va anuntam saptamana trecuta, pe data de 9 mai s-a incheiat prima editie din acest an a turneului de tenis de camp “Cupa Rotary Brasov”. Astfel, pe durata a patru zile de concurs, 46 de iubitori ai sportului alb s-au alaturat cauzei Clubului Rotary Brasov, participand la editia a III-a acestei competitii.
Castigatorii acestei editii a turneului Cupa Rotary 2010, au fost, la proba de simplu, Razvan Naghiu, pentru categoria de varsta +30 ani si Alexandru Bacila, pentru simplu +45 ani. La probele de dublu au iesit invingatoare cuplurile de jucatori Daniel Patea /Cristian Dobre, la dublu open si Pipos Dorin/Manu Gabriel, la dublu gold.
Referitor la cauza acestui eveniment, presedintele Clubului Rotary Brasov, Marian Tita, a declarat: ”In numele Clubului Rotary Brasov multumesc tuturor celor care au acceptat invitatia noastra la turneu si ii felicit pe castigatori. Cei mai mari “castigatori”, insa, sunt batranii beneficiari ai programului Pachete pentru Varstnici derulat de Rotary Club Brasov, impreuna cu Directia de Asistenta Sociala Brasov. Impreuna am reusit sa strangem, dupa ce s-au acoperit toate costurile de organizare a turneului, aproximativ 3.500 lei, suma suficienta pentru asigurarea necesarului de alimente pentru 1 luna in acest proiect”.
Organizat de Rotary Club Brasov si C.S. Dinamo Brasov, turneul a avut ca scop strangerea de fonduri pentru continuarea proiectului clubului, prin care 300 de batrani cu venituri foarte mici, primesc lunar pachete cu alimente de baza. Acest proiect, demarat in anul 2004, este cel mai longeviv proiect initiat de Clubul Rotary Brasov si risca sa fie intrerupt din cauza fondurilor insuficiente.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.