Cupa liceelor McDonald’s a inceput la Brasov

Cupa liceelor McDonald’s a inceput la Brasov

0 110

In perioada 22-27 martie, Brasovul gazduieste o noua editie a „Cupei liceelor McDonald’s sustinuta de Prigat Activ”, competitie asteptata cu mare entuziasm de elevii si profesorii liceelor din intregul judet.
Proiectul presupune desfasurarea in paralel, pe parcursul unei saptamani, a doua competitii, una de fotbal si una de baschet, intre echipele de baieti reprezentante ale liceelor din Judetul Brasov.
Si aceasta editie se anunta una spectaculoasa, cu meciuri de calitate, unde liceele isi vor masura valoarea, ambitiile si orgoliile. Organizatorii au pregatit numeroase momente speciale si concursuri: Cea mai buna echipa de Majorete, Miss Cupa Liceelor, concursuri pentru spectatori.
In cadrul competitiei au dreptul sa participe elevii inscrisi la cursurile de zi ale unitatilor de invatamant nascuti dupa 1 ianuarie 1989, legitimati sau nelegitimati la un club sportiv. Echipele clasate pe primele 8 locuri la editia 2008 intra anul acesta in competitie direct in faza optimilor.
Cupa Liceelor McDonald’s este sustinuta de Prigat Activ!
Scopul principal al actiunii este popularizarea celor doua sporturi (fotbal si baschet) in randul tinerilor din liceele si scolile profesionale din Judetul Brasov. De asemenea, se doreste stimularea interesului pentru practicarea sportului de performanta si promovarea tinerilor cu reale calitati sportive.
Orice sport practicat inca din copilarie favorizeaza dezvoltarea personalitatii elevilor in planul integrarii sociale, al initiativei si spiritului competitiv.
“Cupa liceelor McDonald’s sustinuta de Prigat Activ ” este organizata de Sport Image Group si Primaria Municipiului Brasov in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean.
Informatii suplimentare despre competitie, regulament si concursuri puteti afla de pe www.blogdeliceu.ro si www.sportimage.ro.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.