Cupa Davis Romania-Olanda, la Brasov

Cupa Davis Romania-Olanda, la Brasov

0 99
Presedintele Federatiei Romane de Tenis s-a tinut de cuvant in privinta Cupei Davis. La doar o zi dupa ce fusese ales in fruntea Federatiei, George Cosac promitea ca va aduce peste o luna la Brasov cele 5 intalniri de Cupa Davis dintre Romania si Olanda. Cosac spera acum sa transforme turneul Futures de la arena Dinamo in challenger si  challengerul de la Olimpia in open.
George Cosac era ales la finele saptamanii trecute presedinte al Federatiei Romane de Tenis, cu 124 de voturi, fata de cele 84 pe care le-a primit fosta sefa, Ruxandra Dragomir. Cu acea ocazia, fostul ternisman brasovean dezvaluia RTT ca dorea sa aduca sub Tampa cele 5 intalniri de Cupa Davis dintre Romania si Olanda, programate sa se desfasoare peste o luna, in perioada 5-7 aprilie. Cosac spunea atunci ca spera sa obtina o derogare pentru Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibasi, arena pe care se va desfasura competitia, si care are un numar insufiecient de locuri, mai ales ca jucatorii echipei de Cupa Davis a Romaniei sunt legitimati la Dinamo Brasov, cu exceptia lui Marius Copil:
Meciul este extrem de important in perspectiva revenirii Romaniei in elita tenisului mondial, o victorie in fata olandezilor urmand sa propulseze echipa tricolora in barajul pentru Grupa Mondiala a Cupei Davis. Un alt vis al lui  George Cosac este transformarea futuresului de la Arena Dinamo in challenger si a challengerului de la Olimpia in open.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.