„Cununie de Aur” pentru cuplurile brasovene

„Cununie de Aur” pentru cuplurile brasovene

0 72

Cuplurile din Brasov care in acest an aniverseaza jumatate de secol de casnicie sunt invitate sa se inscrie la oficierea „Cununiei de Aur”, manifestare organizata de Biserica „Sfintii Imparati Constantin si Elena”, din cartierul brasovean Racadau. Evenimentul isi doreste sa devina o traditie in orasul nostru, el fiind initiat anul trecut de Fundatia „Sfintii Constantin si Elena”. Brasovenii care se vor inscrie vor putea sa spuna inca o data „Da” in fata altarului, in prima duminica a lunii iulie, mai exact in 6 iulie 2008.


Cei care au petrecut 50 de ani alaturi de persoana iubita si vor sa participe la eveniment se pot inscrie pana pe data de 31 mai la Biserica „Sfintii Imparati Constantin si Elena”, str. Al. Odobescu nr. 10, cartierul Valea Cetatii, in zilele de miercuri, vineri, sambata, duminica si in zilele de sarbatoare intre orele 9.00 – 12.00 si 18.00 – 20.00.


Fundatia „Sf. Constantin si Elena – Valea Cetatii – Brasov” a fost fondata in anul 2004 de catre Parohia Ortodoxa „Valea Cetatii” Brasov. De-a lungul timpului, voluntarii fundatiei au acordat o atentie deosebita persoanelor varstnice, pe langa grija pentru alti enoriasi. Editia de anul trecut a „Cununiei de Aur” a adunat 26 de cupluri din Brasov.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.