CUM SE COMPROMITE AMERICA !!

CUM SE COMPROMITE AMERICA !!

0 89
Fostul ambasador pro-băsist al Americii, l-am numit pe controversatul AFACERIST Mark Gitenstein, se întoarce pe plaiurile mioritice,unde are ceva radacini pe la Dorohoi, pentru a fi recompensat-sau cum zicea chiar copromisul presedinte – "pentru a-si lua tainul!".
Pur si simplu a fost "ales" membru în Comitetul de ReprezentanÈ›i al Fondului Proprietatea, scrie analistul politic Stelian Tănase. Acest Fond este o rusinoasa afacere liberala de circa 4,5 miliarde dolari, pentru asa zisa despadubire a fostilor proprietari… O presupusa despagubire pentru niste "urmasi" cam scosi din caciula! ” Mark Gitenstein, fostul ambasador american, ajuns la Bucuresti în 2009, un susÅ£inător fervent al lui Traian Băsescu, se întoarce in România. De data asta nu intr-o misiune oficială, ci ca simplu particular. Asta probabil pentru că la Washington DC se plictiseÅŸte ÅŸi nici afacerile pesemne nu îi merg bine. Aflăm cu emoÅ£ie că adunarea generală ordinară a acÅ£ionarilor (AGOA) de la Fondul Proprietatea a votat doi noi membri în Comitetul ReprezentanÅ£ilor (exComitetul de supraveghere) pentru ocuparea posturilor vacante după 30 septembrie a.c. Unul dintre ei este, aÅ£i ghicit, nimeni altul decit dl Mark Gitenstein. Sunt de acord cu Cotidianul.ro că – alegerea lui Gitenstein era mai de mult „planificată””, scrie Stelian Tănase, pe blogul sau.
Si, mai adaugam noi, va fi chiar presedinte pe o buna portie de procente ale celor mai productive companii romanesti, intrate pe maini straine.
Dupa Flota, al doilea tun basist de proportii!
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.