Cum poate un medic să scoată asemenea enormități? Unde am ajuns!

Cum poate un medic să scoată asemenea enormități? Unde am ajuns!

4 69

În lumea ACEASTA castrată de sentimente și de un abisal cinism, un doctor PAVELIU are rostul și locul lui legitim

Nu-i nici un fel de surpriză. Doctorul Sorin Paveliu trebuia să apară. Sub acest nume sau sub alt nume, dar, oricum, apariția lui era inevitabilă. Pentru că în lumea ACEASTA, ajunsă aici, castrată de sentimente și de un abisal cinism, un doctor PAVELIU are rostul și locul lui legitim.
Eu nu-l cunosc pe acest… doctor. Dar dânsul este o consecință firească a tot ceea ce trăim de aproape douăzeci de ani, de la celebrul „LA ȚEPE, ÎN PIAȚA VICTORIEI!!!” care dădea primele semne că societatea românească trebuie să-și dea mănușile de dantelă jos, trebuie să oprească menuetul și trebuie să înceteze de a mai fi o inimă și-o suflare… ci e menită să devină o sumă de indivizi sălbatici și nemiloși -care ocupat cu fabricatul țepelor, care atent la ascuțitul lor, care priceput la manevrarea lor…

Domnul Paveliu dorește următoarele: „Lege privind vaccinarea obligatorie a unor categorii de populație! Mă refer la personalul medical, la «esențiali», că de aia au avut prioritate, la oricine lucrează în domenii care presupun interacțiune cu publicul!
Pentru că Guvernul se teme să nu greșească, o asemenea reglementare ar trebui să fie promovată numai sub formă de lege și cenzurată de CCR. Dacă trece, atunci este OK, dar trebui început procesul acum, nu la calendele grecești!”

Căci domnul doctor se și grăbește… Să vedem ce mai propune: „Retragerea beneficiilor sociale pentru cei care prin refuzul lor (nejustificat medical) de vaccinare contribuie la spolierea bugetului din care își trag beneficiile. Exemple: neasigurații medical, beneficiarii programelor naționale de sănătate, asistații sociali (corect, „social”, n.n.) etc. Atenție, trebuie lege!” Căci pentru acest doctor, neasigurații medical (din pricina sărăciei, de cele mai multe ori)… beneficiarii programelor naționale de sănătate și asistații social își trag beneficii (!!!) iar tratarea unor oameni bolnavi, indiferent cine sunt ei, poate însemna „spolierea bugetului”!!!

Recunosc că așa doctor care „…nu luăm prizonieri” n-am mai văzut. Am mai văzut eu premier, dar nu medic…
Sau: „Pentru că azi nu mai există nici un fel de cozi la vaccinare orice persoană care se îmbolnăvește și nu este vaccinată (cu excepțiile menționate) ar trebui să-și plătească spitalizarea și nu ar trebui să beneficieze de plata concediului medical! Atenție, trebuie lege!”
Și de ce asta, domʹ doctor? Că dacă și-au plătit asigurările de sănătate ar trebui „să beneficieze”, iar dacă sunt săraci și asistați, nu veți avea cum să scoateți banii de la ei… E numai ca să-i speriați pe oameni, nu-i așa? Ba da, doar pentru asta…

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text care spune „DIC 24 H ior Sorin Paveliu fost preÈedinte CNAS 1999-2000”

Următoarea dorință a domnului doctor este: Regim separat pentru nevaccinați în toate domeniile de activitate, nu pentru a-i pedepsi ci pentru a nu-i expune la infectare și eventual deces. Desigur, unul din regimurile speciale ar putea fi testarea pentru a permite accesul însă, dacă iese pozitiv -ar trebui să beneficieze de «concediul fără plată» la domiciliu, desigur prin lege!
Dânsul a explicat, în direct la ANTENA 3, că treaba din paragraful de mai sus nu e „discriminare” ci e doar o „diferențiere necesară și utilă”. Atât și nimic mai mult!
Apoi domnul doctor ne explică și de ce anume vrea aceste lucruri: „Poate lucrurile par excesive însă eu unul îmi doresc revenirea la o stare de normalitate înainte ca toata societatea să se schizofrenizeze sau să devină depresivă dincolo de o anumită limită!”
Domʹ doctor, eu aș vrea să vă spun… schizofrenizarea e o chestie relativă, știți, căci depinde de la ce capăt al tubului privești lucrurile…
Deoarece și eu văd o tendință de schizofrenizare dar sigur nu privesc de la același capăt cu dumneavoastră…

* * *

Tatăl meu era doctor. A rămas în conștiința publică sub numele de „doctorul săracilor”… sunt sigură că nu s-a gândit vreodată că pacienții lui „beneficiază” și „spoliază bugetul”.
Preocuparea sa era doar să-i vindece.
Uneori, știți, prieteni, deși mi-e tare dor de el, mă bucur că nu a văzut această lume pe care cred că nu ar fi înțeles-o.
Și sunt oarecum liniștită că s-a prăpădit fără să știe că, într-o zi, din spuma ei fetidă, va apărea doctorul Sorin Paveliu.

P.S.
Citatele din gândirea doctorului Sorin Paveliu sunt extrase de pe pagina personală de FACEBOOK a acestuia, 6 mai 2021. Sorin Paveliu și-a șters postarea în aceeași dată, pe seară…

Autor: Luminița Arhire

COMENTARII

  1. În democrație există libertatea cuvântului, deci fiecare poate să-și dea cu părerea. Nenorocirea ar fi alta, adică Doamne ferește și păzește ca nu cumva țărămbeții din parlament în prostia lor atavică și genetică, să nu ia de bune elucubrațiile oricărui retardat mintal și să nu facă o lege după spusele acestuia. Că atunci am îmbulinat-o. Până atunci, gura lumii slobodă, vorba aia.

  2. Nu-l contrazic pe dl Caluian, dar ce PSD nu este cam la fel. Sa nu uitam pe medicii Streinu Cercel si Alexandru Rafila, vanduti BIGPHARMA, care PSD le-a oferit imunitatea parlamentara. Oare de ce au facut-o? Dupa Dragnea PSD este controlat total, au mimat (si continua sa o faca) tot timpul opozitia, au cedat fara lupta puterea liberalilor si lui Iohannis.

  3. Cine crede ca sef la CNAS ajunge oricine se inseala. Sa nu uitam vestitul CDR, a dat multe specimene in functii de conducere care nu prea aveau de-a face cu atribuțiile postului (economie, sanatate, justitie etc.); omenia fiind total absenta din CV. Demolarea generalizata a economiei si instituțiilor a inceput cu acest nenorocit de CDR. Azi asocierea politica care urmeaza acam acelas program se numeste Coalitia PNL&USR&UDMR. O parte din formatiunile de azi erau si atunci la putere (PNL & UDMR). NeoMarxistii de la USR sunt relicvele acelor formațiuni care s-au tot revopsit de-a lungul timpului. Asa ca nu ne mira ca un astfele de medic poate sa scoata asemenea perle. Cum nu ne poate mira ca un Valeriu Stoica ar pleda pentru o justitie indepententa. Sa fim seriosi actuala Coalitie calca pe urmele vechiului CDR. Pana sa se aleaga praful de ei se va alege de noi.

    • Hai nu zău!? DEMOLAREA ȚĂRII A ÎNCEPUT CU ILICI ILIESCOVICI ȘI JIDOVUL FĂRĂ GÂT! ȘI CEI MAI NENOROCIȚI DINTRE NENOROCIȚI: P.S.D.-UL!!!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.