Cum ne-a scapat Dumnezeu de al doilea Potop! Deocamdata…

Cum ne-a scapat Dumnezeu de al doilea Potop! Deocamdata…

0 86

In anul de gratie divina 2010, vine Dumnezeu la Noe, care traia linistit undeva in Balcania … si-i zice:
– Cum vezi si tu, Noe, Pamantul s-a umplut de rautate si oamenii M-au uitat. Vreau sa-mi construiesti o noua Arca, pentru ca Potopul va veni iar. Sa iei din fiecare specie cate un exemplar, mascul si femela. Ca si prima data ! Ai la dispozitie 6 luni de zile!
Dupa trecerea Sorocului, se uita Dumnezeu pe Pamant si-l vede pe Noe plangand in gradina.
– Noe !!! Sunt pe cale sa incep Potopul si tu plangi?! Unde este Arca ???
– Iarta-ma Doamne, dar lucrurile s-au mai schimbat intre timp …
Acum am nevoie de o autorizatie de constructie. Ma tot cert cu un inspector, pentru un sistem antiincendiu, vecinii m-au dat in judecata pentru ca am incalcat planul de urbanism, construind ditamai Arca in gradina mea si nu am respectat normele de inaltime.
Apoi Compania de electricitate a cerut sa pun o ipoteca pe Arca, in vederea acoperirii costurilor de mutare a liniilor de inalta tensiune ce trebuie date la o parte din calea Arcei pentru a fi lansata la apa, iar CNADR mia cerut un ditamai comisionul sa termin tot eu Autostrada pana la Mare, daca vreau aprobare de transport…
Degeaba le-am spus eu ca va veni marea la mine, ca nu m-au crezut!
Sa fac rost de lemn, a fost o alta problema. Aici este interzis sa tai copacii din padurile unde traieste de-o vreme o ciudatenie: bufnita cu pete portocalii, care-i o specie protejata! Am incercat sa-i conving pe ecologisti ca tai pomii tocmai pentru a salva si bufnita, dar nici n-au vrut sa stea de vorba cu mine.
– Las-o Dracului de bufnita, ca si asa au disparut o multime de alte specii…
-O las, dar cand am inceput sa adun animalele, am fost dat in judecata de un grup de activisti pentru protectia animalelor. Ei sustineau ca tin animale salbatice sechestrate impotriva vointei lor si de asemenea, au sustinut ca sa pun atatea animale intr-un spatiu atat de mic, inseamna manifestare de cruzime asupra lor.
Apoi au venit iar reprezentantii de la Ministerul Mediului, care au spus ca nu am voie sa construiesc Arca pana cand reprezentantii lor nu fac un studiu de Protectie si implicatiile pe care Potopul Tau le poate avea si asupra mediului social.
– Au indraznit sa puna la indoiala Puterea Mea cereasca?
– Asta nu-i nimic, dar mai am inca un proces in derulare cu Ministerul Muncii ,deoarce nu am precizat cate grupuri profesionale pot sa angajez pe santier. Blocul Sindical nu ma lasa sa fiu ajutat nici de proprii mei copiii la constructie, deoarece acestia nu fac parte din Sindicat si pe deasupra, nu am certificare ISCIR pentru constructia de Arce.
Ca sa fie totul si mai rau, Fiscul, mi-a confiscat toate posesiile deoarece ei sustin ca vreau sa parasesc tara si cu specii de animale pe cale de disparitie.
Deci Marite Doamne, iarta-ma dar imi trebuie pe putin 10 ani ca sa fac tot ce mi-ai zis!!
Dintr-o data cerul se lumina, norii disparura saptamani in sir, iar soarele aparu din nou stralucitor pe cer.
– Doamne, sa inteleg ca nu ne mai distrugi lumea ?
– Nu, Noe, se pare ca in tara unde ai nimerit tu, mi-a luat-o Guvernul de-acolo inainte !…

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.