Cum au profitat autoritatile brasovene de marinimia guvernantilor

Cum au profitat autoritatile brasovene de marinimia guvernantilor

0 263

Dupa ce municipalitatea brasoveana lauda Guvernul pentru cate a facut si a dres pentru Brasov, avand in vedere suma impresionata care s-a indreptat catre Brasov de la bugetul de stat, a venit randul autoritatii judetene sa arate cate s-au facut si se vor mai face datorita milosteniei guvernantilor.


Potrivit presedintelui Consiliului Judetean, Aristotel Cancescu, 2006 a fost cel mai bun an pentru Brasov, din 1992 incoace. A fost anul in care s-au primit cei mai multi bani de la Executiv, aproape 700 miliarde lei. Iar daca ii adaugam si pe cei varsati in vistieria municipiului, Brasovul a primit de la bugetul de stat aproximativ 1.200 miliarde de lei, fiind al treilea oras al tarii care s-a bucurat de marinimia celor de la centru. .


?


Ce s-a realizat in acest an am vazut, ramane de vazut ce se va face in 2007. Seful forului legislativ judetean ne asigura ca la anul va deveni sef de santier. Conducerea Consiliului Judetean intentioneaza sa insiste in continuare pe reabilitarea drumurilor, in planul autoritatii fiind peste 70 de km drumuri judetene si comunale.


Apoi, in atentia CJ vor mai fi lucrarile aeroportului international Brasov, modernizarea sistemului de sanatate si construirea spitalului clinic universitar de la Harman, reabilitarea monumentelor istorice din judet, in special cetatile de la Rupea, Rasnov si Fagaras, si promovarea turismului in intregul judet.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.