Interesant. Universitatea Transilvania a trecut pe cursuri online!

Interesant. Universitatea Transilvania a trecut pe cursuri online!

0 64


Universitatea Transilvania a decis ca, de astăzi, până în 29 martie, să fie suspendate cursurile faţă în faţă cu studenţii. La decanate, servicii şi rectorat, programul cu publicul va fi între orele 12.00 şi 14.00. În plus, toate manifestările şi evenimentele programate în universitate în perioada până în 29 martie vor fi anulate sau reprogramate. Anulate vor fi şi toate deplasările cadrelor didactice şi mobilităţile studenţeşti din această perioadă.

Totuși studenții nu vor sta în vacanţă, ci vor face cu adevărat cursuri on-line, folosind platforma de e-learning (https://elearning.unitbv.ro), la care au acces cu user şi parolă. Cadrele didactice vor încărca sau actualiza suporturile de curs şi alte materiale bibliografice necesare, decanii facultăţilor vor transmite, de două ori pe săptămână, rectorului şi prorectorului cu activitatea didactică, raportul privind activitatea desfăşurată în sistem on-line şi, mai mult, începând cu data de 16 marti, pe platformă vor fi asigurate facilităţi de tip video-conferinţă. „Activităţile care nu se pot desfăşura prin intermediul platformei de e-learning se vor reprograma pe parcursul semestrului al II-lea, după un plan aprobat de directorii de departament şi transmis prorectorului cu activitatea didactică” au precizat reprezentanţii Universităţii.


Totodată vor fi luate măsuri de igienizare a tuturor spaţiilor administrate de Universitate. Conducerea Universităţii le recomandă, în special studenţilor să stea departe de locurile aglomerate, precum cinemauri, mall-uri, restaurant şi să respecte măsurile de igienă individual şi colectivă.
Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.