CSU Olimpia Brasov castiga la limita pe teren propriu

CSU Olimpia Brasov castiga la limita pe teren propriu

0 201
Echipa de baschet CSU Olimpia Brasov a reusit sa castige la limita pe teren propriu cu scorul de 53-52 in fata formatiei BCM Danzio Timisoara. Baschetbalistele brasovence pregatite de tehnicianul Dan Calancea, au prestat un joc de calitate insa de data asta au avut in fata adversare pe masura. Partida s-a disputat in sala de sport din complexul sportiv Forex din cartierul Tractorul.
Brasovencele au jucat mai bine chiar din debutul partidei cand au si castigat primul sfert cu scorul de 13-8 In sfertul al doilea, timisorencele Biljana Pesovic si Tiffany Brown au demonstrat de ce sunt jucatoare platite cu mii de euro pe luna si-au intrat in mana, iar echipa oaspete a castigat partialul cu 18-10, egalând in minutul 15 la 18-18.
La pauza s-a intrat cu 23-26 pe tabela, desi timisorencele au avut aproape de final avantajul de 26-20. In sfertul al treilea brasovencele, incurajate de un public frenetic, au luat din nou jocul in serios si au laut din nou avans astfel ca dupa sapte minute aveau 41-34, dar pana la finalul sfertului elevele lui Dan Ionescu au egalat la 42-42, dar Marta Fodor a fost eliminata.
A fost meciul Bilijanei Stjepanovic, sarboaica salvand finalul, in favoarea Brasovului. Astfel, la scorul 50 egal, in ultimul minut, Olimpia a avut atacul, a gresit, iar oaspetele, au marcat, trecand in avantaj: 52-50. Cu 20 de secunde inainte de final, Olimpia Brasov a pornit intr-un atac decisiv, desi situatia ii era defavorabila. In acele momente, ceea ce era cel mai rau pentru Timisoara s-a intamplat: Stjepanovic a marcat 2 puncte, fiind, totodata, faultata si arbitri au acordat cosul de 2 puncte plus o aruncare suplimentara. Bilijana, cu siguranta si calm, a transformat aruncarea libera: 53-52 pentru Brasov.
 
Cristinel Stavaru
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.