Croaţii între ei…

Croaţii între ei…

0 678
Meciul FC Braşov – ,,U” Cluj, din etapa a 21-a a Ligii I, a fost aşteptat cu speranţe sub Tâmpa, ţinând cont de evoluţia crescătoare a echipei braşovene în ultimele partide. Şi aşteptările fanilor nu au fost înşelate, din moment ce ,,stegarii” au obţinut primul succes din acest an şi, totodată, prima victorie cu Lokica pe bancă: 1-0. Până la fluierul final însă, FC Braşov a avut de muncit, în faţa unei echipe care juca şi ea pe puncte grele.
Cu Mugurel Buga disponibilizat, dar prezent, totuşi, în tribună (ce dovadă mai clară de devotament ar putea exista?), FC Braşov a început bine, dar clujenii au avut o mare ocazie, ratată de Castillion, care a şutat în Iacob (min. 26)…
În repriza secundă, jocul a foSt luat pe cont propriu de ,,stegari”, care s-au dezlănţuit după minutul 60. Au fost moment de asediu şi ratări ale contingentului croat : Bencun, Aganovic sau Iuric. Şi cum golul plutea în aer, el a venit, culmea, tot de la un croat, dar din cealaltă tabără. Era minutul 73, când portarul clujean Veselovsky a ieşit greşit la un corner, mingea s-a lovit de findaşul croat al Clujului, Skvorc şi a intrat în poarta goală, înainte ca un alt croat, fundaşul Leko, de la FC Braşov, să o împingă în plasă : 1-0!
Până la final, FC Braşov s-a mărginit să plimbe mingea, mulţumită cu rezultatul de pe tabelă, în timp ce Clujul a dovedit că nu are forţă de prima ligă.
Dealtfel, după meci, la vestiar, au răbufnit nervii la ,,U” Cluj, antrenorul Falub acuzându-şi elevii de neimplicare şi certându-i din toate puterile.
FC Braşov Fl. Iacob – G. Matei, Novakovic, Leko, Cr. Ganea – Juric, Zlomislic – M. Constantinescu (min. 85 Străuţ ), Aganovic, Bencun (min. 90 Ş. Moraru) – Ţîră (min. 78 L. Ganea )
Cu această victorie, FC Braşov a urcat, temporar, pe locul 8 în clasament şi va juca etapa viitoare în deplasare, cu ASA Tg. Mureş (luni, 16 martie, ora 20,30).
 
Dorin Duşa
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.