Cristoiu e de părere că Iohannis l-a ”răsplătit” pe Orban, omul care...

Cristoiu e de părere că Iohannis l-a ”răsplătit” pe Orban, omul care l-a făcut președinte al PNL, lucrându-l pe Crin Antonescu…

0 151

Ion Cristoiu comenta în stilu-i propriu alegerea Alinei Gorghiu în fruntea PNL în detrimentul lui Ludovic Orban

”Bătîndu-l la scor pe Ludovic Orban, Alina Gorghiu a fost aleasă președinte al PNL pe stil vechi, copreședinte al PNL pe stil nou.
Dacă aș fi un colindător al Palatelor, un fel de Ștefan Hrușcă scriind la gazete, în loc să hăulească contracost în chip automat în buza Crăciunului, m-aș grăbi să salut momentul ca semnul reformei în clasa noastră politică și al promovării femeilor pe post de doamne, așa cum pe vremuri erau promovate pe post de Tovarășa.
Cum sunt însă un cîrtitor de serviciu și, prin asta, un masochist gata de orice ca să fie înjurat de cititori, voi băga de seamă următoarele în legătură cu întîmplarea de la PNL: Ludovic Orban l-a făcut pe Klaus Iohannis președinte al PNL. Pentru asta l-a lucrat din greu pe Crin Antonescu.
Acum drept răsplată, Klaus Iohannis l-a lucrat din greu în favoarea pupilei sale Alina Gorghiu. Ca și în cazul debarcării lui Crin Antonescu, l-a executat nemilos pe cel care l-a făcut om, fără a lua o clipă în calcul că și protestanții au un Dumnezeu deasupra lor, care-i vede cînd calcă strîmb.

Un PNL condus de Ludovic Orban ar fi fost un partid de sine stătător față de Klaus Iohannis.? 
Un PNL condus de Alina Gorgiu e un partid la cheremul lui Klaus Iohannis… Se pricepe repede de ce Președintele ales a uitat angajamentul din campanie față de Poporul facebookist ( de a fi președinte arbitru) și s-a implicat politrucește în bătălia pentru putere dintr-un partid. Gestul lui Klaus Iohannis nu diferă prin nimic de gestul prin care Traian Băsescu a vrut s-o pună pe Elena Udrea șefă la PDL. Numai că, spre deosebire de Traian Băsescu, care s-a prostit la bătrînețea mandatului de președinte, Klaus Iohannis a făcut asta în debutul mandatului.

De cum a fost aleasă, Alina Gorghiu a și declarat că PNL va fi un partid al Președintelui. Cam așa ceva spune și Elena Udrea despre PMP. Ferice de Klaus Iohannis! Prea mare osteneală în campanie n-a depus. Alegerile i le-au cîștigat Serviciile. Are la dispoziție pentru el și consoarta Vila Lac 3, un fel de Versailles al României tranzacționiste. Mult mai important și-a tras și o Elena Udrea. (C.Selaru)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.