Crisitian Tudor Popescu demisioneaza din conducerea ziarului Gandul

Crisitian Tudor Popescu demisioneaza din conducerea ziarului Gandul

0 82


Cristian Tudor Popescu si-a anuntat demisia din functia de director al cotidianului Gandul. Conform declaratiilor sale, demisia se datoreaza dezacordului fata de politica patronala de crestere a cotei de piata. Desi nu se stie exact despre ce este vorba, din declaratiile jurnalistului reiese ca masurile vor avea in vedere un rabat de la calitate, ceea ce ar afecta caracterul de „quality newspaper, ziar serios”, cum spune CTP,? al “Gandului”.


„In urma unor discutii pe care le-am avut cu domnul Adrian Sarbu, actionar majoritar al ziarului Gandul, a rezultat faptul ca domnul Sarbu este nemultumit de politica editoriala a ziarului, care, in opinia sa, nu corespunde investitiilor si efortului de relansare a ziarului. Domnul Sarbu doreste pentru anul 2008 un set de parametri de performanta pentru ziar care mie mi se par de neatins in conditiile ramanerii in categoria quality newspaper, ziar serios”, spune Cristian Tudor Popescu intr-un comunicat de presa.


Demisia va fi doar din conducerea ziarului, jurnalistul ramand in continuare editorialist la cotidianul “Gandul”. Intrucat, ca jurnalist, consider ca “Gandul” este un ziar bun, nu de putine ori foarte bun, un ziar independent si echilibrat din punct de vedere politic, care conteaza pentru opinia publica, aleg sa raman senior editor la ziarul “Gandul”, responsabil exclusiv pentru textele publicate de mine, atata vreme cat aceste texte vor fi considerate utile ziarului si eu, la randul meu, voi considera ca mai pot sa semnez in ziar”, adauga Cristian Tudor Popescu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.