Crin Antonescu, viitorul adversar liberal al lui Basescu?

Crin Antonescu, viitorul adversar liberal al lui Basescu?

0 168

La Brasov a avut loc o intalnire a alesilor locali PNL, la care au fost prezenti si varfuri peneliste, precum Crin Antonescu sau Calin Popescu Tariceanu.

Crin Antonescu, in cadrul cuvantarii sale, a tinut sa infirme zvonul lansat de adversarii sai, din propriul partid sau din afara lui, precum ca, daca invinge la alegerile interne ale partidului, ar fi capabil sa predea partidul in mainile lui Basescu si ale PD-L. In acest sens, el declara: „Este o mare prostie ce se spune, ca eu as duce partidul catre Basescu si PD-L. Probabil ca se revolta si Traian Basescu cand aude asa ceva.”
Si inclin sa-i dau dreptate si sa-l cred pe Antonescu. Oricat de curva ar fi politica, nu-l vad pe acesta pacatuind cu ea in toate pozitiile, ci doar clasic.

La intalnire a fost prezent si actualul presedinte al PNL, Calin Popescu Tariceanu, si el candidat la functia pe care o detine in cadrul partidului. In cuvantarea sa, el arata, printre altele, ca este calit in lupta cu Traian Basescu, fiind astfel cel mai indicat pentru a-l infrunta pe Basescu atat din pozitia de presedinte al national-liberalilor, cat si din pozitia de candidat la functia de presedinte al tarii.
„Trebuie sa gasim un presedinte care, in loc sa-i dezbine, sa-i uneasca pe romani. Sunt gata sa-mi asum aceasta misiune, daca voi fi sustinut de colegii de partid.”

Aceasta declaratie vine in contextul in care sprijinul liberalilor brasoveni va fi acordat lui Crin Antonescu, dupa cum declara seful filialei national-liberale Brasov, Aristotel Cancescu.

Cunoscand antecedentele, inclin sa cred intr-o mai mare eficienta in combaterea fenomenului basescian de catre metodele antonesciene. O fi el Tariceanu calit, in acesti ultimi patru ani in care a trebuit sa indeparteze un vagon de bete puse in roate de Basescu, dar, pe moment cel putin, are cauciucurile motocicletei cu care sa-l calce pe Traienica prea moi. In schimb, gazarul Crin Antonescu stie sa porceasca cel putin la fel de bine ca presedintele tuturor romanilor portocalii, insa o face cu o eleganta dezarmanta, care ii poate oferi succesul.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.