Crin Antonescu la Brasov

Crin Antonescu la Brasov

0 175

Liberalii, alaturi de presedintele lor, Crin Antonescu, au fost in acest week-end la Brasov. Acestia s-au aflat la o sedinta de lucru care s-a dorit a fi un semnal de alarma tras de acestia catre toti primarii, consilierii locali si judeteni din tara in ceea ce priveste alegerile prezidentiale. Carevasazica, acestia trebuie sa fie pregatiti de startul ce va fi dat in aceasta toamna.
Antonescu a spus ca „alesii locali sunt cei mai buni agenti electorali, constituind legiunea de onoare a partidului”, citat fiind de Transilvania Expres.
Data fiind aceasta stare de fapt, edilii trebuie sa tina cont de rolul lor in viata comunitatii locale si sa se responsabilizeze „din oficiu” si sa nu politizeze manifestarile culturale si traditionale: „Va solicit sa nu confiscati sarbatorile cetatenilor si sa nu le transformati in actiuni de campanie electorala!”, a mai spus acesta.
Si pentru ca tot se afla la tribuna si tinea un discurs, Antonescu a hotarat sa-si exprime punctul de vedere in ceea ce priveste „tipul” de presedinte potrivit pentru tara in aceste momente de rastriste: „Trebuie inlaturati bufonii din politica. Cred ca a venit timpul ca romanii sa renunte la a agrea un presedinte care, in loc sa aplaneze conflictele le alimenteaza”, a mai spus acesta, citat de aceeasi sursa.
Pentru ca batalia nu a inceput decat tacit, mocnind pe la tot felul de reuniuni organizate prin tara, Crin Antonescu nu vrea sa dea cartile pe fata. Adversar declarat al presedintelui Traian Basescu, liberalul a tinut sa arate ca nu crede in moto-ul „unde-s multi, puterea creste.”
Intrebat despre o eventuala alianta electorala cu PSD pentru a-l surclasa in turul al II-lea al prezidentialelor pe Traian Basescu, presedintele PNL a spus ca „nu fac alianta cu PSD nici pentru sustinerea mea, nici pentru sustinerea lui Mircea Geoana. Si el este la fel de vinovat ca si Traian Basescu pentru starea in care se afla Romania, in calitatea sa de sef al unui partid aflat la guvernare”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.