Crima si sinucidere in Garcini

Crima si sinucidere in Garcini

0 108

Un sacelean si-a strangulat sotia dupa care s-a spanzurat in podul casei! In familia Brumaru, scandalurile si bataile erau la ordinea zilei. Cearta din noaptea de marti spre miercuri s-a terminat insa tragic. Intr-un acces de furie, barbatul gelos si-a strans sotia de gat cu un batic. A urcat apoi in podul locuintei unde s-a spanzurat. Cadavrele au fost gasite de rude, care au anuntat politia.
Trandafira si Daniel Brumaru traiau impreuna de ani buni. Ea avea 47 de ani, el 43 si era cel de-al doilea sot al Trandafirei. Cei doi obisnuiau sa se certe mai tot timpul si nu se dadeau in laturi nici de la bataie. Barbatul era gelos si isi suspecta nevasta ca il inseala. Cearta din noaptea de marti spre miercuri s-a terminat insa mult mai tragic decat altercatiile obisnuite. Intr-un acces de de furie, Daniel a strangulat-o pe Trandafira, dupa care si-a pus capat zilelor.
Cei doi locuiau singuri dupa ce fiul lor a murit rapus de o boala incurabila, iar fiica lor, in varsta de 18 ani, a plecat la munca in Italia. Nu era prima oara cand Daniel o ameninta pe Trandafira ca o omoara.
Mama lui Daniel este si ea distrusa de faptele fiului. Vecinii sunt, la randul lor, ingroziti.
Cadavrele celor doi soti au fost ridicate si transportate la morga unde se va efectua necropsia. Medicii legisti vor stabili ora la care a survenit moartea celor doi.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.