Crima abominabila la Rasnov

Crima abominabila la Rasnov

0 72

In seara Invierii, o femeie si-a gasit sfarsitul in usa garsonierei in care locuia impreuna cu concubinul ei. Ea a fost injunghiata in gat, asa cum se face cand tai un animal.
Elena Rusu avea 51 de ani si a fost gasita in fata usii garsonierei de niste tineri care se pregateau pentru un chefulet cu ocazia Pastilor. Se pare ca femeia a fost taiata in garsoniera, dar a mai avut puterea sa iasa afara, in speranta unui ajutor, care insa nu a mai putut fi dat de medicul de pe ambulanta chemata de urgenta la 112.
Vecinii spun ca au vazut-o pe femeie venind de la biserica cu cateva pachete, probabil ceva alimente date celor mai neavuti. In rest nu au auzit nimic suspect, gen tipete, bufnituri si alte asemenea. De aceea au ramas consternati la auzul tristei vesti.
Dar tot vecinii au declarat ca atat ea, cat si concubinul impreuna cu fiul sau, iubeau alcoolul si nu odata acestia au fost vazuti in stare de ebrietate.
Politia are deja in vedere un cerc de suspecti, in capul listei aflandu-se concubinul si fiul acestuia.
De fapt aceasta tragica intamplare nu se deosebeste de altele decat ca odioasa crima s-a petrecut tocmai cand toti crestinii ortodocsi sarbatoreau Sfintele Pasti. Din pacate tot mai multi oameni pauperizati de politicile economice ale guvernelor postrevolutionare isi gasesc refugiul in alcool, coborand treptele societatii in loc sa tinda cat mai spre varf. Si este pacat.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.