Creste pretul la cartelele pentru transportul pe cablu

Creste pretul la cartelele pentru transportul pe cablu

0 238

Chiar daca zapada se arata zgarcita chiar si cu statiunile montane si nu vrea sa-i bucure pe practicantii sporturilor de iarna, de pe acum acestia sunt anuntati ca vor trebui sa-si mareasca bugetul alocat recrearilor sportive din statiuni.


La sfarsitul saptamanii viitoare, cu putin inainte de Craciun, S.C. Teleferic S.A. Prahova, societate care coordoneaza intreaga activitate de transport pe cablu de pe Valea Prahovei, deci si din Poiana Brasov si Predeal, va scumpi cu 15% pretul cartelelor pentru transportul pe cablu – telecabina, telescaun si teleschi. Si daca va fi zapada naturala, si daca vor fi introduse tunurile de zapada artificiala (insa nici acestea nu pot functiona daca temperatura este prea ridicata). Insa, potrivit meteorologilor, este posibil ca incepand din 24 decembrie sa inceapa sa ninga la munte.


?


In prezent, o cartela de 10 puncte costa 39 de lei pentru adulti si 24 de lei pentru copiii, una de 20 de puncte 75 de lei pentru adulti si 45 de lei pentru copii, una de 30 de puncte costa 110 lei pentru adulti si 63 de lei pentru copiii, iar una de 60 de puncte costa 200 de lei pentru adulti si 120 de lei pentru copii. O urcare sau o coborare cu telecabina anuleaza doua puncte de pe cartela, o urcare sau o coborare cu telescaunul anuleaza doua puncte si o urcare cu teleschiul anuleaza un punct de pe cartela.


?


Duminica, 17 decembrie, se deschide sezonul oficial de iarna in Poiana Brasov, in timp ce Predealul asteapta pana in 29 decembrie.

La deschiderea sezonului de iarna din Poiana Brasov va participa ministrul transporturilor, constructiilor si turismului, Radu Berceanu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.