Covid 1 – vaccinurile vs 5 terapii care vor fi disponibile în...

Covid 1 – vaccinurile vs 5 terapii care vor fi disponibile în toate spitalele din statele UE

0 213

DISTRIBUIȚI LA TOȚI cei care nu vor să fie „vaccinați”. Toate vaccinurile nu vor mai fi justificate începând cu 20/10/2021: informații verificate.
Uniunea Europeană a aprobat (https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/fr/ip_21_3299) 5 terapii care vor fi disponibile în toate spitalele din statele membre pentru a trata Covid. Aceste terapii sunt aprobate prin decret al Consiliului European (Parlamentul European) și vor fi în vigoare începând cu 01/10, deci vor fi distribuite puțin câte puțin în jurul datei de 20/10.
Vaccinurile au fost aprobate în „formă experimentală provizorie”, cu toate acestea, întrucât prin decret va exista prescrierea obligatorie a acestor 5 medicamente noi, utilizarea vaccinului va fi oprită.
Prin urmare, înțelegem de ce toate statele au spus „între septembrie, este necesar ca …”. Știau deja totul.

Trebuie sa ai rabdare. Nu acceptați niciun șantaj. Fii răbdător. Acum că ivermectina a fost re-autorizată, nu mai este nevoie de un vaccin.

Sunt vești excelente. Institutul Pasteur recunoaște eficacitatea Ivermectinei.
La unii oameni, o singură ingestie ar putea eradica tot materialul genetic al SARS covid-19.
Citiți bine și împărtășiți.

Vești bune: ivermectina este acum recunoscută științific ca un medicament eficient pentru profilaxia și tratamentul covid-19 de către cercetătorii de la Institutul Pasteur din Franța.
Rezultatele studiului lor au fost publicate în revista EMBO Molecular Medicine pe 12 iulie 2021, deci sunt recente. O analiză a rezultatelor altor cercetări publicate în American Journal of Therapeutics solicită cu tărie, cu dovezi justificative, să înlocuiască liniile directoare ale agenției de sănătate și să includă ivermectina ca standard de îngrijire. Guvernul lui Macron știa asta …

Dominique Rueff

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.