Covasna – vanatoarea de oameni

Covasna – vanatoarea de oameni

0 160

Sute de persoane, asteptate la Covasna la vanatoarea de oameni organizata de un club de paintball
Un club de paintball din Sf.Gheorghe a inceput astazi inscrierile pentru cea mai mare „vanatoare de oameni” din tara – Transylvanian Scenario – in cadrul careia circa 250 de persoane din intreaga tara se vor lupta, in data de 30 mai.
Evenimentul va avea loc in judetul Covasna, intr-un loc inca secret, unde se afla o cladire imensa, cu patru etaje, dezafectata, in care se vor aduna o parte dintre jucatori. Ei se vor apara de atacurile celei de-a doua tabere, care va ataca din exterior, miza fiind „apa vietii”. Pentru a obtine victoria, jucatorii vor putea folosi arsenalul care nu functioneaza pe metode de baza pirotehnica, cum ar fi grenade fumigene, bilele de vopsea si altele.
O serie de elemente din scenariul care aduce a „Mad Max” nu vor fi dezvaluite pana in ultima saptamana, fiind cunoscute doar de presedintele clubului si de un coleg al sau. Ceea ce se stie este ca scenariul cuprinde si o „prabusire de meteorit”, in urma caderii careia izvorul de apa a devenit mai scump decat aurul, de unde si lupta, iar razboiul dintre cele doua tabere – Drakonii si Rumtarii – va fi unul cat se poate de riscant. De asemenea, la acest razboi vor participa si niste luptatori “speciali”, a caror identitate este deocamdata secreta, dar ceea ce se poate spune este ca au luptat mai bine de cinci ani in Legiunea Straina.
Avand in vedere gradul de risc al razboiului regizat, organizatorii au pregatit reguli stricte pentru jucatori, ca sa evite eventuatelele accidentari sau probleme.
Inscrierile au inceput miercuri si costa 49 de lei pe persoana, plus 30 de lei inchirierea echipamentului pentru cei care nu au si 25 de lei 500 de bile, minimum ce pot fi folosite. Tot razboiul va dura cateva ore, in data de 30 mai, dar evenimentul in sine se intinde pe perioada 29 – 30 – 31 mai si include si un gulas secuiesc pentru jucatori, iar la final un show erotic in cadrul caruia vor avea loc o serie de trageri la sorti pentru diverse premii. Numerosi concurenti din tara au confirmat deja participarea si unii dintre ei au anuntat ca vor sta in zona cinci zile cu cortul.
Dincolo de aventura, premiul cel mare va fi un marker de paintball in valoare de 1.000 de lei, plus alte premii constand in veste, masti si altele.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.