În ultima vreme, echipa de hochei Corona Braşov Wolves a mai colecţionat patru eşecuri, două în campionat şi alte două în Liga Mol. În campionat, echipa braşoveană s-a prezentat la Galaţi cu garnitura secundă, care a cedat ambele partide, cu 0-11 şi 2-10. În Liga Mol, Corona Braşov Wolves a pierdut două partide, chiar dacă a jucat cu prima echipă : 1-5, cu Debreceni şi 1-3, cu Dunaujvarosi. Acum, ,,lupii” se pregătesc pentru o competiţie internă tradiţională, pe care au mai câştigat-o, Cupa României. Ediţia 2015/2016 se dispută la Gheorghieni, între 17-20 decembrie şi angrenează cele şase echipe din Liga Naţională, împărţite în două grupe, astfel :

Grupa A : Dunărea Galaţi, Corona Braşov şi HSC Miercurea Ciuc

Grupa B : Progym Gheorghieni, Steaua şi Sportul Studenţesc

Echipele vor juca după sistemul ,,fiecare cu fiecare”, iar primele clasate în grupe se vor duela pentru Cupa României, în timp ce formaţiile clasate pe locurile secunde în grupe, vor disputa finala mică

Programul partidelor :

17 dec, ora 15,00 Steaua – Sportul Studenţesc : ora 19,00 SC Miercurea Ciuc – Dunărea Galaţi

18 dec, ora 15,00 Progym – Sportul Studenţesc ; ora 19,00 Corona – HSC Miercurea Ciuc

19 dec, ora 15,00 Dunărea Galaţi – Corona Braşov ; ora 19,00 Steaua – Progym

20 dec, ora 15,00 finala mică; ora 19,00 finala mare

În caz de egalitate după trei reprize, în meciurile din grupe, va urma o repriză de prelungiri, de 5 minute. Dacă va fi egalitate după trei reprize, în finala mică, va urma o repriză suplimentară de 10 minute, iar dacă va fi egalitate în finala mare, după expirarea timpului regulamentar, meciul va fi prelungit cu o repriză de 20 de minute.

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.