A devenit o obişnuinţă ca echipa braşoveană Corona Braşov Wolves să piardă. Situaţia este cu atât mai îngrijorătoare, cu cât echipa pierde pe ambele fronturi : campionatul naţional şi Liga Mol.

În această seară, echipa braşoveană a înclinat steagul rău de tot : 2-15, cu Steaua, la Cârţa, în campionatul României. Chiar dacă la Cârţa au jucat juniori, este, deja, prea mult…Asta, şi în corelaţie cu meciul în care au evoluat seniorii, la Braşov, în Liga Mol,cu Ferencvarosi. Corona Braşov Wolves – Ferencvarosi TC Budapesta 3-6 (1-4, 1-1, 1-1)

Din păcate, “lupii” au început meciul de la 0-3, asta după ce defensiva, în frunte cu portarul Rajmond Fulop, a fost net depăşită, în primele minute… După acest start de coşmar, braşovenii au încercat să revină în joc, dar, la prima pauză a fost 1-4, golul Coronei fiind reuşit de Arpad Mihaly. Braşovenii s-au trezit după pauză, au arătat amai bine, dar au ratat, din toate situaţiile posibile, iar meciul s-a încheiat cu un scor de tenis, 3-6, golurile gazdelor fiind reuşite de Daniel Trancă şi Janos Imre.

,,Am primit primele trei goluri mult prea uşor, dar ce mi-a plăcut în acest meci, a a fost faptul că băieţii mei au luptat până în ultima secundă. Ceea ce ne-a lipsit a fost un pic de noroc. Nu este cazul să plecăm capul. Trebuie să avem încredere în noi şi să ne concentrăm pentru următoarele meciuri”, a spus Otto Keresztes, antrenorul Coronei.

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.