Corona Braşov, victorie la scor, în ultimul meci acasă

Corona Braşov, victorie la scor, în ultimul meci acasă

0 525
În penultima etapă a sezonului regulat al Ligii Naţionale de handbal feminin, Corona Braşov s-a confruntat acasă cu o echipă fără veleităţi în acest campionat, ,,U”Alexandrion Cluj.
Aşa cum era de aşteptat, Corona a zburdat pe teren, spre o victorie logică, la obţinerea căreia şi-au adus contribuţia toate jucătoarele înscrise pe foaia de joc, pentru că toate au marcat! Echipa braşoveană, care, cu acest prilej, a evoluat pentru ultima dată pe teren propriu în sezonul regulat, a condus în permanenţă, iar succesul trupei pregătită de Bogdan Burcea şi Dumitru Berbece nu a fost ameninţat niciun moment.
Corona s-a instalat la conducerea ostilităţilor şi a scorului încă din din startul partidei şi nu a cedat iniţiativa decât câteva minute la începutul 27-18reprizei a doua, când oaspetele au avut momente de sclipire, fără modificări majore pe tabela de marcaj.
Evoluţia scorului descrie cu fidelitate ceea ce s-a întâmplat pe teren : 2-0, 8-3, 12-4, 16-8, 18-12 (scor la pauză), 20-14, 21-16, 27-18, 31-19, 36-21, 40-26, scor final.
Au marcat : Zamfir 10, Bondar 4, Tudor 4, Neagu 4, Apetrei 3, Chiper 3, Cîrstea 3, Dincă 3, Brădeanu 2, Briscan 2, Hotea 1, Pricopi 1.
 
Delaraţie după meci
Bogdan Burcea, antrenor principal Corona Braşov : ,,Am folosit toate jucătoarele şi sper să reuşim să facem acelaşi lucru şi în ultima etapă. Lăsând la o parte proporţiile scorului, eu zic că am comis destule greşeli, un lucru care nu mă mulţumeşte. Noi ne pregătim de peste zece zile pentru play-off. Vom întâlni Zalăul şi va trebui să fim puternici la ora jocului, din toate punctele de vedere, fizic şi psihic. Personal, mi-am prelungit contractul cu echipa pentru încă doi ani şi sper ca 90 la sută din fete să procedeze la fel, pentru a continua proiectul de la Braşov”.
 
Dorin Duşa
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.