Nu este pentru prima dată când handbalistele de la Corona se împiedică acasă, în faţa unor echipe din partea a doua a ierarhiei Ligii Naţionale! Şi totuşi, aşa s-a întâmplat astăzi, când handbalistele braşovene nu au găsit antidotul pentru a depăşi ambiţia Universităţii Cluj, chiar dacă au jucat acasă, în etapa a doua a returului…Cam aşa ceva s-a petrecut şi în ultima etapă a turului, tot acasă, cu Zalău. Echipa braşoveană, deşi era mare favorită, a jucat haotic, a ratat exact atunci când nu trebuia (7 m în ultimul minut, prin Cartaş!) şi a avut o apărare penetrabilă, care a încasat multe goluri, cu predilecţie pe centru şi inter, unde Laura Popa şi, mai ales, Cristina Laslo au făcut ce au vrut! În prima repriză, Corona a jucat mai bine, conducând la pauză, lucru insuficient pentru victorie. În partea a doua, echipa braşoveană a gestionat prost partida, iar finalul a fost dezastruos pentru gazde, care pot fi mulţumite că nu au pierdut, din moment ce ,,U” Cluj a avut atacul în ultimele 20 de secunde. Scor final : 31-31 (17-14). Sunt două puncte mari cedate acasă, dar şi un recul de moral, tocmai înainte de manşa a doua a optimilor de finală din Cupa EHF, contra echipei HCM Roman, care se va disputa la Braşov, duminică.

Pentru Corona Braşov au înscris : Chiper 8, Zamfir 7, Cartaş 6, Hotea 4, Pricopi 3, Raţiu 2, Dincă 1

Cele mai eficiente din tabăra oaspetelor au fost Laslo – 13 (!) şi L.Popa 8 goluri

Au jucat pentru Corona Braşov : Dedu (Mârcă, Roşca) – Chiper, Ţăcălie, Bondar, Pricopi, Zamfir, Hotea (Raţiu, Cartaş, Dincă, Neagu)

După meci, antrenorul Bogdan Burcea a fost huiduit de public, însă, la conferinţa de presă, a apreciat acest lucru ca pe un gest incorect şi necivilizat al galeriei!

El a mai spus : ,,Nu avem nicio scuză, pentru acest rezultat. Am pregătit foarte bine acest meci, dar am jucat altceva şi am făcut multe grşeli,inclusiv pe partea centrală a apărării, unde jucătoarele de la Cluj au marcat cu uşurinţă. Sunt profund dezamăgit, pentru că ştiu că jucătoarele au valoare, au potenţial. Parcă a fost copia meciului din tur, când am pierdut, cam în acelaşi stil

Dorin Duşa

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.