Corona Brasov a trebuit sa se recunoasca invinsa pe terenul campioanei

Corona Brasov a trebuit sa se recunoasca invinsa pe terenul campioanei

0 84

Corona Brasov grupare pregatita de antrenoarea Mariana Tarca, a trebuit sa se recunoasca invinsa in deplasare pe terenul campioanei Romaniei, Oltchim Ramnicu Valcea acolo unde brasovencele au pierdut la o diferenta considerabila scor. 34-18 (19 -10). Practic valcencele sau jucat in fata brasovencelor carora nu le-a reusit mai nimic, vazandu-se puse in fata unei infrngeri de toata frumusetea.

Gazdele au jucat un handbal de calitate chiar si fara cei doi danezi de pe banca tehnica dar si fara mai multe jucatoare, valcencele s-a distrat cu Corona Brasov in ultima partida inaintea duelului cu Zvezda. Conduse de pe margine de Steluta Luca, valcencele nu au avut nicio emotie, iar după 6 minute de joc gazdele conduceau deja cu 5-0. Diferenta a continuat sa creasca, brasovencele nereusind sa se ridice la nivelul campioanei, iar partida s-a terminat cu scorul de 34-18 in favoarea Oltchimului, unul din cele mai clare succese din ultima vreme.

Pentru Coroan Brasov au reusit sa marcheze urmatoarele jucatoare: Zamfir 4 goluri (1 din 7m), Chiper 2 (1 din 7m), Tacalie 2, Sorodoc 2, Burghel 2, Ratiu 2, Apetrei 1, Pricopi 1, Hotea 1, Drutu 1. Aruncari de la 7m: 5/2

In clasament, pe primul loc se afla Oltchim, cu 28 puncte (14 jocuri), urmata de HCM Baia Mare, 22 p (14 j), U Jolidon Cluj, 16 p (14 j), HC Zalau, 14 p (13 j), ASC Corona Brasov, 13 p (14 j), Dunarea Baila, 13 p (13 j), etc.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.