Sala sporturilor din Braşov a primit astăzi echipa campioană la handbal feminin, CSM Bucureşti, care s-a confruntat cu Corona Braşov, în cadrul Ligii Naţionale. A rezultat un meci bun, în care Corona a depăşit momentele mai puţin bune din meciurile anterioare şi s-a ridicat la nivelulpartenerei de întrecere. Cu câteva jucătoare de excepţie în lot, CSM Bucureşti s-a impus, ajutată şi de arbitri, scor 28-26 (14-13). Pentru Corona au marcat : Cartaş 10 goluri, Zamfir 4, Pricopi 3, Ciuciulete 3, Raţiu 2, Chiper 1, Ţăcălie 1, Neagu 1, Hotea 1.

Carmen Cartaș: „A fost un meci dificil pe care ne-am dorit foarte mult să îl câștigăm, pentru a lua cele trei puncte puse în joc. Ne pare rău că lucrurile nu au ieșit așa cum ne doream noi, mai ales că am jucat în fața propriilor suporteri. CMS București  a venit bine pregătită, a anihilat jocul nostru cu extremele și a trebuit să căutăm alte soluții. In meciul de azi am reușit să marcăm mai mult de pe linia de nouă metri și chiar dacă eu am dat zece goluri azi, important nu este cine marchează ci să jucăm împreună, să se sprijinim una pe alta și să tragem pentru victorie, ca o echipă”.

Bogdan Burcea: „În acest meci fetele au arătat o atitudine deosebită și au luptat până la capăt pentru a obține o victorie, pentru care  țin să le felicit. Din păcate, în ultimele zece minute ale primei reprize nu am mai reușit să facem ceea ce ne-am propus, să ținem de atacuri și să le finalizăm cu gol, iar CSM a venit peste noi și a preluat conducerea la pauză. Pe de altă parte, Bucureștiul a venit cu temele bine făcute și ni le-au anihilat pe Chiper și pe Zamfir, iar noi nu am reușit să jucăm mai eficient și să fructificăm momentele cheie. Unul dintre aceste momente a fost la 10 – 7 pentru noi, când nu am reușit să alternăm atacurile în extremă cu jocul cu pivotul. Din păcate, nu am profitat la maxim nici momentele de superioritate pe care le-am avut, și nici nu am reacționat la atacurile rapide pe care Bucureștiul le-a pornit de pe propriul semicerc.
Chiar
și cu această înfrângere, nu trebuie să ne fie rușine de jocul prestat. Am avut momente bune și foarte bune, atât în atac, cât și în apărare. Însă CSM București este o echipă care nu te iartă dacă nu joci exact de la un capăt la altul al meciului”.

Dumitru Berbece: „Felicit echipa pentru jocul prestat împotriva CSM-ului deși mi-aș fi dorit un rezultat mai bun azi.  În prima repriză a fost bine și pe alocuri foarte bine, dar din păcate în repriza a doua nu am reușit să profităm de momentele de superioritate pe care le-am avut, pentru a reveni în joc și a prelua din nou conducerea. Am avut un șansă foarte bună, la scorul de 22 – 24 pe atacul nostru, însă nu am reușit să dăm gol, iar CSM București a marcat imediat și s-au dus la trei goluri, făcându-ne să fim într-o permanentă cursă de urmărire până la final. Per total însă, sunt mulțumit de jocul fetelor și vreau să le mulumesc pentru atitudinea arătată azi și pentru dăruirea din teren”.

Picture 152 1Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.