Copos condamnat la patru ani de inchisoare cu executare

Copos condamnat la patru ani de inchisoare cu executare

0 109

George Copos patronul formatiei Rapid Bucuresti, a fost condamnat de Judecatoria Sectorului 2 la patru ani de inchisoare cu executare in dosarul Loteria, fiind acuzat de evaziune fiscala de peste 1 milion de euro.

Copos a fost trimis in judecata in luna iunie 2006, fiind acuzat de DNA de frauda in valoare de peste un milion de euro, dupa ce a vandut cateva spatii comerciale detinute de firma sa Ana Electronic catre loteria Romana. Potrivit oamenilor legii, Copos s-ar fi sustras de la plata obligatiilor fiscale, in calitate de asociat si presedinte al Consiliului de Administratie al Ana Electronic, si a prejudiciat statul roman cu suma de 39.461.121.820 de lei.

Alaturi de George Copos sunt judecati, pentru evaziune fiscala, Gilio Giuzepe Roza, actionar la Ana Electronic, Ana Group, Ana Pan, administrator unic, director la societatea Rom Tour G.M. Impex si membru fondator al Fundatiei "ProRapid", precum si Stelian Ioan Ratiu (administrator la firma Transilvania International).

Decizia instantei Judecatoriei Sectorului 2 nu este definitiva si poate fi contestata la Tribunalul Bucuresti. George Copos a ai fost condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare si in Dosarul Transferurilor.

Cristinel Stavaru

 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.