Copiii de Cristal au petrecut cu dinozaurul Dino

Copiii de Cristal au petrecut cu dinozaurul Dino

0 100
Au sarbatorit Dragobetele cu distractie si tort in forma de inima. 10 micuti si tineri care sufera de autism au celebrat in felul lor dragostea autentic romaneasca. Un local din Brasov a gazduit o petrecere in cursul careia tinerii s-au jucat, au dansat si s-au indragostit pe loc de dinozaurul vesel.
De Dragobete si tinerii cu autism au avut parte de cateva ore de distractie. Dupa ce au ajuns la Centrul de zi al Asociatiei Copiii de Cristal unde participa la terapii speciale, cei 10 micuti au fost adusi intr-un local unde au avut parte de un program de joaca, au facut poze si au dansat cu dinozaurul Dino iar apoi au servit tortul.
Asociatia Copiii de Cristal din Brasov ofera sprijin terapeutic pentru 70 de copii si adolescenti cu tulburari din spectrul autismului. In 2011 asociatia a intrat intr-un parteneriat cu DGASPC in cadrul unui proiect POSDRU in cadrul caruia asociatia a pus la dispozitie 2 sali iar cativa terapeuti au fost instruiti. In ultima perioada la nivel national se desfasora o campanie de informare prin care se anunta infiintarea a 20 de centre prin programul POSDRU. Informarea este eronata pentru ca centrul de la Brasov exista deja iar implicarea in proiect a fost doar ca partener.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.