Controlul tutunului

Controlul tutunului

0 244

?Ministerul Sanatatii Publice intentioneata sa interzica fumatul in orice spatiu inchis, chiar si in restaurante, baruri si cafenele. Astfel, cat de curand este posibil ca fumatorii sa nu mai aiba voie sa-si aprinda tigarile nici in acest gen de localuri, chiar daca momentan exista spatii delimitate pentru fumatori si nefumatori.


Decizia se pare ca va fi luata la fel ca in cazul imaginilor ce urmeaza sa fie imprimate pe pachetele de tigari. Astfel, prin intermediul unui chestionar postat la sfarsitul saptamanii trecute pe site-ul ministerului, la adresa www.ms. ro, oricine isi poate exprima parerea privind interzicerea sau nu a fumurilor in baruri.


Cei care completeaza chestionarul sunt intrebati daca considera ca fumatul ar trebui interzis in toate spatiile publice inchise, precum si asupra datei de la care aceasta masura ar trebui sa fie aplicata, si anume: 1 iulie 2008, 1 ianuarie 2009, 1 iulie 2009, 1 ianuarie 2010 sau dupa 1 ianuarie 2010. Raspunsurile vor fi primite pana in data de 25 mai, dupa care Ministerul va lua o hotarare. Momentan insa, totul este in stadiu de proiect.?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.