Controale prefecturale in scolile din judet

Controale prefecturale in scolile din judet

0 51


Institu?ia Prefectului Brasov va controla fiecare scoala din judet, in special cele care au primit fonduri guvernamentale pentru reeabilitari. Asta, pentru a pregati inceperea noului an scolar.


Prefectul Adriana Dontu a anuntat ca au avut loc primele actiuni incluse in planul de control pe care l-a declansat la nivelul institutiilor scolare din judet: „Am facut o programare clara a deplasarilor in teritoriu, urmand sa vizitam fiecare scoala in parte, in special a celor care sunt reabilitate din fonduri guvernamentale. Lucrarile la fiecare cladire in parte vor fi monitorizate. Se vor face fotografii si se va urmari ca deficientele identificate sa fie complet remediate”.


Verificarile vor fi facute de inspectorii scolari si reprezentantii Prefecturii Brasov.


Dupa 1 septembrie vor incepe controalele privind stadiul indeplinirii conditiilor igienico-sanitare, cu ajutorul inspectorilor Autoritatii pentru Sanatate Publica din Brasov.


„Pana la aceasta data, scolile au de indeplinit un plan de conformare. Vom urmari ca toate aspectele incluse in aceste documentatii sa fie puse in aplicare, pentru ca pe 15 septembrie scolile sa poata primi elevii in conditii optime”, a mai spus? Adriana Dontu.


?


Marius Ola


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.