Contraatacul Elenei Basescu

Contraatacul Elenei Basescu

0 69

Nu ca o cred in stare si sunt sigur ca tac’su a pus la cale replica. Dar imi place moaca pe care o face Lenuta – sau Lyly? – facand pe indignata. Caci daca pe multi dintre noi ne poate fenta, asa, aflandu-ne intr-o sambata intre doua sprituri, nu vad cum ar putea combate bazaitul ei de musca depunand oua pe gunoaie, pretinzand insa ca este fluture, convingerile unei agentii de presa cu reputatie mondiala.
„Am dreptul sa aleg si sa fiu aleasa si am suficienta experienta ca sa fiu europarlamentara.”
Da, are aceste drepturi, dar nu are dreptul – nu vorbesc de cel moral, acesta nu ii poate sta in fire – sa faca de ras tara dusa, printre altii, si de tatal ei spre dispretul celorlalte natiuni.
„Exprimarile folosite de Associated Press (sunt arhicunoscute, nu le mai insir, n.a.) sunt peiorative. Le consider sa aduca atingere si reputatiei tatalui meu si functiei de sef al statului, pe care o detine.”
Pai nu stim noi reputatia babacului, iata, confirmata de observatori externi ai actualitatii internationale, oglindit de facaturile interne? Iar aceasta indignare a fetitei de cartier este clar transmiterea unei spaime, din tata-n fiica, a unui viitor incert, probabil ratat de existentza prezenta. Si sa mai tinem cont si de faptul ca, la asemenea specimene, cum sunt unii purtatori ai numelui Basescu, este perfect aplicabil dictonul care spune ca adevarul supara. Daca s-ar simti asa de tari in parcare precum pretind ca sunt, afirmatiile AP nu i-ar fi putut deranja nici cat o adiere pe reprezentatntii politici, excrescenta maligna in cadrul unei familii probabil normale, care bantuie tara.
Bomboana de pe tort sau motul de pe rahat sunt puse de afirmatiile Lenutei ca ar fi absolventa a unei facultati de comunicare – si daca ar fi urmat facultatea la fara frecventa, si tot ar fi avut o exprimare mai corecta, gramatical si ideatic – precum si ca ar detine un masterat in stiinte politice, lucrand pe deasupra 8 luni prin preajma unor europarlamentari romani.
Oare se naste o a doua Elena Ceausescu? Doamne, de ce o lasi pe biata fata sa se faca de ras, ca o femeie usoara cand pretinde ca este curata, trup si suflet?
Si Elena Basescu ii trage inainte, in absurditatea de comunicat pe post de drept la replica, cu explicatii si justificari ale anumitor activitati expuse public de cand este tatal ei presedintele romanilor. Ce, ati auzit de vreun avant politic al fiicei marinarului inainte de 2004?
Ia sa vedem, dupa prezidentiale, ce malai va mai ciuguli pasarica?

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.