Continua protestul portarului Dani Coman

Continua protestul portarului Dani Coman

0 75

Dani Coman portarul formatiei Rapid Bucuresti dar si cel care se „bate” cu Lobont, pentru a apara poarta nationalei Romaniei, nu s-a aflat in primul „11” in partida amicala pe care giulestenii au avut-o programata miercuri seara, impotriva echipei de liga a II-a din Franta, Bastia.

Goalkeeperul rapidist a anuntat ca nu va mai jyca absolut nici un meci pentru Rapid, pana in momentul in care situatia lui nu se va clarifica. Desi patronul George Copos si directorul sportiv al Rapidului, Viorel Moldovan, anuntasera ca s-a ajuns la o in?elegere cu portarul rapidist, se pare ca lucrurile nu stau tocmai asa.
Goalkeeperul rapidist a fost deranjat de afirmatiile lui Viorel Moldovan, care a negat faptul ca ar fi existat o oferta concreta din Spania pentru jucatorul alb-visiniilor si de faptul ca l-a acuzat ca nu cauta decat o marire de salariu, Coman a decis sa vada cel de-al treilea meci amical al Rapidului din tribuna. Dani Coman a jucat doar intr-un singur amical din cele 3 sustinute de Rapid pana acum (Rapid – FC Sion 0-0).

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.