Consultari pentru alegerile europarlamentare

Consultari pentru alegerile europarlamentare

0 64


Premierul Calin Popescu Tariceanu a chemat liderii partidelor parlamentare la o consulatri in vederea stabilirii datei alegerilor europarlamentare.Intalnirea va avea loc luni, 20 august.


Cu exceptia PD, liderii invitati la Palatul Victoria au anuntat ca vor participa la consultari.Liderul democrat Emil Boc si-a motivat absenta prin faptul ca premierul trebuia sa organizeze de mult alegerile pentru Parlamentul European.
Social-democratii vor fi prezenti, luni, la consultari. Purtatorul de cuvant al PSD, Cristian Diaconescu, a anuntat ca PSD va sustine si o data pentru scrutinul europarlamentar.Si conducerea PRM declara ca reprezentantii partidului vor participa la consultari, dar vor pune anumite conditii cu privire la data alegerilor pentru Parlamentul European. Si PC isi anunta participarea dar isi exprima regretul ca alegerile europarlamentare nu se vor desfasura prin sistemul de vot uninominal .


In ce priveste partenerul PNL de guvernare, UDMR, acesta va merge la consultari cu speranta ca europarlamentarele se vor organiza cat mai repede. Strategia este buna, in acest fel nu va mai fi loc de anticipate in acest an, spre bucuria celor clasati in coada sondajelor de opinie, printre care si liberalii.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.