Consultare publica privind examenele nationale

Consultare publica privind examenele nationale

0 59

Centrul National pentru Curriculum si Evaluare in Invatamantul Preuniversitar (CNCEIP) organizeaza in perioada 21 – 28 august 2007, un proces de consultare publica privind examenele nationale si relatia dintre evaluarea curenta si examenele nationale.


Pot raspunde chestionarului, alaturi de factorii responsabili, toti cei interesati sa contribuie la aceasta dezbatere publica, esentiala pentru fundamentarea deciziei din domeniul evaluarii educationale. Chestionarul CNCEIP este disponibil la adresa http://www.edu.ro/sondaj/ si are patru sectiuni: Elemente de context, Logistica, administrarea si structura examenelor nationale, Programele de examen si Relatia evaluare curenta – examene nationale. Chestionarul imbina intrebarile cu raspunsuri inchise – care trebuie bifate prin pozitionarea in cerculete active – cu cele deschise – in cazul carora respondentii sunt rugati sa isi exprime opiniile in caseta activa prevazuta.


Rezultatele vor fi facute publice sub forma unui raport continand concluzii si recomandari rezultate in urma prelucrarii datelor rezultate.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.