Congresul TSD: Salveaza Romania. Cumpara produse romanesti!

Congresul TSD:
Salveaza Romania. Cumpara produse romanesti!

0 66

Tineretul Social Democrat (peste 1.100 de delegati) a reales, sambata, cu unanimitate pe deputatul Nicolae Banicioiu ca presedinte. Acesta a fost singurul candidat la sefia TSD, pentru un mandat de doi ani. In cadrul Congresului au fost alesi si cei 15 vicepresedinti ai organizatiei, dar si secretarul general al TSD, Ioana Pop, reprezentanta a PSD in Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii. Si Pop, fina lui Ponta, a fost singurul candidat la acest post.
In cadrul Congresului a fost prezentata si votata o propunere de modificare a statutului organizatiei de tineret, care prevede reducerea mandatului liderului la doi ani.
”Eu voi propune Congresului sa voteze o rezolutie prin care sa sustinem miscarile studentesti si miscarile sindicale de protest impotriva masurilor aberante adoptate de Guvernul Boc, dupa care vom lansa o campanie – <>, care isi propune sa-i constientizeze pe romani, dar si Guvernul, in principal, asupra potentialului produselor romanesti. Este de fapt o masura anticriza pe care Guvernul Boc poate sa si-o insuseasca de a doua zi. Suntem de acord sa i-o facem cadou Guvernului si in situatia in care, bineinteles, si ei vor fi deschisi si vor s-o accepte. Daca nu, vor demonstra inca o data obtuzitatea caracteristica Guvernului Boc”, a afirmat vineri Banicioiu, citat de Agerpres.
Piesa lui Vali Sterian „Amintire cu haiduci” in varianta BUG Mafia este noul imn al TSD, lansat astazi la congresul tinerilor social-democrați, la care participa 1.200 de delegați. TSD-iștii nu au doar un imn nou, ci și un purtator de cuvant, solistul trupei HI-Q, Mihai Sturzu.
La Congresul TSD au participat presedintele PSD, Victor Ponta, liderul Consiliului National, Adrian Nastase, si secretarul general al formatiunii, Liviu Dragnea.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.