CONGRESUL – noua moda in opozitie

CONGRESUL – noua moda in opozitie

0 98

Frauduloasa sau nu, victoria lui Traian Basescu in fata coalitiei “restul lumii” a politicii romanesti a lasat sechele in randul politicienilor principalelor partide din opozitie, in speta PSD si PNL.
Iar daca la PSD este un mare congres in care se increarca debarcari si rebarcari la carma partidului, vecinii de alianta vor si ei sa fie in trend si sa organizeze un congres al lor, care are, in mare, acelasi scop: schimbarea presedintelui de partid.
Concret, presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat la finalul Biroului Politic Central ca va propune convocarea unui congres extraordinar al formatiunii la inceputul lunii martie. O decizie finala referitoare la aceste subiect va fi luata de Delegatia Permanenta a PNL care se va desfasura la Brasov la finalul saptamanii. Decizia PNL are loc in contextul in care liberalii din jurul fostului premier Calin Popescu Tariceanu ar fi dorit ca congresul sa aiba loc in toamna.
„Am propus organizarea unui congres extraordinar in primele zile ale lunii martie. Cred ca e un lucru pe care trebuie sa-l facem. Sper ca Delegatia Permanenta de la Brasov va accepta acest lucru. Un ciclu electoral s-a incheiat, noi am avut niste decizii importante de luat intre tururile prezidetiale, dupa prezidentiale, am luat ca presedinte cu voturi foarte clare aceste decizii, cred totusi ca este cazul ca PNL trebuie sa ia niste decizii asupra evolutiei sale ulteriore”, a declarat in presa central Crin Antonescu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.