Cazurile incredibile ale sezonului oficial de hochei în curs par să atingă apogeul săptămâna viitoare. Astfel, după ce a fost înghesuită cum a fost, cu meciuri zi de zi, în Ungaria sau România, datorită unor programări ce au urmărit parcă doar desfăşurarea cu orice chip a competiţiilor şi nu un minim de respect pentru efortul sportivilor, acum, echipei de hochei Corona i se pregăteşte şi altceva…Mai exact, vineri, 29 ianuarie, ea va trebui probabil, să… împartă terenul de gheaţă în două, ca în meciurile copilăriei de pe maidan, pentru a juca două partide la aceeaşi oră! Aceasta, pentru că programarea oficială a partidelor din Liga Mol şi din campionatul naţional, este clară :

2016.01.29 péntek 18:30 ASC Corona Brasov Fehérvár AV19 Brassó
29.01.2016 17:30 ASC Corona Braşov vs CSM Dunărea Galaţi  

Prima programare apare în site-ul Ligii Mol, a doua, în site-ul Federaţiei Române de Hochei…Sigur, orele se pot modifica, dar chiar şi aşa, cum este oare posibil ca o echipă să joace două meciuri oficiale, în aceeaşi zi? Teoretic, Corona ar putea folosi într-un meci seniorii, în celălalt, juniorii, însă, suporterii echipei braşovene s-au cam săturat să asiste la înfrângeri usturătoare…Mai mult, recent, Steaua a dovedit flexibilitate şi a fost de acord cu amânarea unor meciuri de campionat naţional, contra Coronei, care era angrenată în aceeaşi perioadă în partide din Liga Mol, în Ungaria…Forul conducător al hocheiului românesc trebuia şi în acest caz să se autosesizeze şi să impună un alt program…Dar, federaţia dovedeşte că nu este interesată de altceva, decât de desfăşurarea competiţiei cu orice preţ…Să ne mai mirăm atunci de golirea tribunelor?

În altă ordine de idei, Corona mai şi câştigă…Echipa braşoveană a obţinut ieri o victorie în Ungaria, 3-2 (1-1, 2-0,0-1) cu UTE, într-o partidă din Liga Mol. Pentru Corona au marcat Fodor Csanad (2) şi Evgenii Pysarenko.

 

Dorin Duşa

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.