Confintex – targ de imbracaminte la Brasov, 27 – 30 mai 2009

Confintex – targ de imbracaminte la Brasov, 27 – 30 mai 2009

0 91

In perioada 27-31 mai, la ITC va avea loc cea de-a 58-a editie a Targului National de Imbracaminte si Incaltaminte „Confintex”. Deschiderea oficiala a Targului National de Imbracaminte si Incaltaminte „Confintex” va avea loc maine, de la ora 12.00. Evenimentul este organizat de SC EXPOCONFINTEX SA si FEPAIUS. In cadrul acestuia vor fi prezente 125 de firme din domeniul industriei usoare, cu cele mai noi colectii de imbracaminte si incaltaminte de vara.

Pe cei interesati ii anuntam ca la targ pot gasi confectii textile pentru adulti, confectii din piele, tricotaje, confectii pentru copii, tesaturi, lenjerie de pat, incaltaminte, marochinarie si accesorii, toate la preturi exceptionale. Orientativ va anuntam ca o pereche de pantaloni costa intre 15 si 50 de lei, o camasa barbateasca intre 15 si 40 de lei, iar una pentru femei intre 20 si 60 de lei. Costumele barbatasti costa intre 150 si 500 de lei, iar la cele pentru femei preturile sunt mai mari, de la 200 la 600 de lei. La targ se mai pot gasi si incaltaminte de vara. Astfel, o pereche de sandale se poate gasi la preturi cuprinse intre 25 si 150 de lei.

Criza economica a facut ca organizatorii targului sa sustina ca scopul acestuia este acela de a mentine la cote de avarie consumul de produse nationale si de a promova noile tendinte in materie de moda.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.