Conducerea mafiei globaliste intolerantă cu independența economică a Romăniei

Conducerea mafiei globaliste intolerantă cu independența economică a Romăniei

0 252

ÎNȚELEGEREA SCHEMELOR DE GUVERNARE CONCEPTUALĂ, la nivel macro și nivel micro, condiția de ieși de sub controlul stăpânilor de sclavi și de a fi independent!

Am scris și repetăm că PUTEREA CONCEPTUALĂ este nivelul ierarhic de PUTERE REALĂ ce este plasat deasupra puterilor naționale sau regionale!
GUVERNAREA CONCEPTUALĂ este un set de reguli după care întreaga populație a PĂMÂNTULUI este controlată (guvernată) și toate resursele Pământului sunt administrate!

Prioritățile GUVERNĂRII CONCEPTUALE
1) MENȚINEREA ACTUALULUI SISTEM DE SCLAVAGISM în care oamenilor de peste tot li se limitează DREPTURILE NATURALE la resursele Pământului.
Pământul are tot ce trebuie pentru a hrăni și adăposti o populație de 300-400 de ori mai mare însă din cauză că spațiul a fost acaparat de PUTEREA CONCEPTUALĂ s-a ajuns la o performanță schizofrenică: 75% din populația Pământului nu are locuință, acces la apă sau utilități, hrană, educație.
2) EXTERMINAREA prin orice mijloace posibile a 90% din populația Pământului.
În acest moment cei peste 7 miliarde de pământeni ar putea pune în mare pericol ORDINEA NOII LUMI dacă ar asimila și ar conștientiza atât starea de prizonier cât și avantajele stării de libertate.
Pentru a menține această stare de TOTALITARISM INTERNAȚIONAL, PUTEREA CONCEPTUALĂ având resurse enorme la dispoziție (financiare, tehnice și umane) dezvoltă permanent tehnologii care să servească scopurilor lor.
Astfel, CUNOAȘTEREA ȘTIINȚIFICĂ este permanent confiscată și folosită STRICT în avantajul DICTATURII INTERNAȚIONALE.
Unul din mijloacele de necontestat de distrus creierul maselor este TVul.
Distrugerea nu ar fi eficientă dacă ȘCOALA și-ar îndeplini rolul inițial în societate.Numai că ȘCOALA a încetat de mult să ofere informație devenind o instituție COLONIALĂ (ca și celelalte) al cărui scop este DRESAREA INDIVIZILOR ÎN A ACCEPTA REGULILE IMPUSE și de a SE CONFORMA (OBEY).
Sigur că subiectul prin care TVul distruge creierul este extrem de vast și implică un volum uriaș de informație.
Din dorința de a face cât mai scurt articolul de față vom aborda strict băbește și telegrafic un tip de informație deosebit de sensibilă.
STĂPÎNII DE SCLAVI au căutat de 5 milenii modalități prin care sclavii să fie controlați dar să li se creeze iluzia că ei sunt liberi.
De ce au renunțat STĂPÂNII DE SCLAVI la lanțurile fizice?
Din simplul motiv că sclavii înlățuiți nu aveau aceleași performanțe ca cei care erau supravegheați de la distanță.
Plus că unuia care știe că e SCLAV, mai devreme sau mai târziu îi va apărea dorința de ELIBERARE.
Televizorul și televiziunea sunt tehnologia cea mai eficientă de distrus creierele maselor și de a-i convinge că sunt liberi iar gardurile de sârmă ghimpată al lagărelor unde sunt exterminați sunt pentru propria lor protecție!
Nu-i așa că nu vedeți niciun gard de sârmă ghimpată pe lângă dumneavoastră?
Păi nu puteți fiindcă partea de creier ce v-ar fi permis să puteți vedea (nu vedeți cu ochii ci creierul recepționează un semnal al nervului optic și-l transformă în imagine/informație) este acoperită cu un strat mare de gunoi ce vi s-a servit pe nesimțite în ani de expunere la TV!
Povestea noastră începe cu una din cele mai mari minți ale secolelor trecute pe numele său IVAN PETROVICI PAVLOV care în 1904, după 4 ani de fraudare al acordării premiilor NOBEL, este laureat pentru munca sa imensă în domeniul psihologiei și medicinei.
Descoperirile și cercetările sale au deschis calea către cea mai complexă știință: NEUROPSIHIATRIA.
Iar PUTEREA CONCEPTUALĂ (Mafia Internațională pe românește) nu putea să rateze să folosească aceste descoperiri în propriul său beneficiu.
PE scurt, PAVLOV este descoperitorul REFLEXULUI CONDIȚIONAT!
Adică modalitatea prin care o reacție INCONȘTIENTĂ a creierului, ce ține de instinctul primar, este CONDIȚIONATĂ de un STIMUL!
Pavlov a făcut următorul experiment: a luat un cățel și printr-o intervenție chirurgicală i-a atașat o mică eprubetă glandei salivare.
Apoi înainte să dea de mâncare câinelui aprindea un bec.
Foarte repede, creierul câinelui a învățat că aprinderea becului duce și la apariția hranei.
Astfel că anticipând hrana gustoasă se produce salivarea!
După repetarea acestui tip de procedeu, PAVLOV a obținut următorul efect pe care l-a numit REFLEX CONDIȚIONAT:
aprinderea becului ducea la salivare (monitorizată vizual prin eprubeta atașată câinelui) dar în absența hranei.
Practic câinele fusese dresat să saliveze în absența hranei.
Astfel, PUTEREA CONCEPTUALĂ a alocat resurse imense ca în ultima sută de ani să ne transforme pe noi SLCAVII în căței cuminți și disciplinați!
TVul este un dispozitiv prin care se realizează PROGRAMARE NEUROMENTALĂ! Astfel oricine folosește acest dispozitiv este expus la MODIFICAREA ȘI ALTERAREA FUNCȚIONĂRII CREIERULUI SĂU în conformitate cu dorințele MANIPULATORULUI!
Mai mult, telefonul mobil cu FACEBOOK realizează același tip de efect dacă MINTEA nu este antrenată să selecteze ADEVĂRUL DE MINCIUNĂ!
Tot ceea ce ați citit până acum trebuia explicat de profesioniștii din domeniu (pe care îi regăsim de obicei colaboratori ai SERVICIILOR DE INFORMAȚII) iar faptul că nu se întâmplă este semn că MANIPULATORUL are controlul acelor servicii de informații.
Nu-i nimic, dacă nu avem bici, rupem o creangă și cu o sfoară facem bici! Trebuie să mânăm calul de la căruță!Reclamele repetate sunt o formă de distrugere mentală: se creează o nevoie de a cumpăra produsele prezentate fără ca acea nevoie să fie reală! Cine nu crede să meargă într-un supermarket să vadă cum, încă de la intrare, îl apucă o dorință inexplicabilă de a umple coșul de cumpărături!
MUIEPSD este un alt tip de metodologie prin care CREIERUL românilor este păcălit să respingă PSD!
Cu toții suntem de acord că PSD-PMP-PNL-USR sunt aceeași mizerie! Însă MANIPULATORUL MONDIAL decât pe linia PSD este axat semn că celelalte instrumente politice sunt ale sale!
Cum putem lupta? Funcție de zestrea genetică a fiecăruia, unii suntem mai rezistenți la ALTERAREA FUNCȚIILOR CREIERULUI, alții mai puțin rezistenți!
Însă este important întotdeauna IDENTIFICAREA MINCIUNII! Așa cum îmi spune un prieten drag, e mai ușor IDENTIFICAREA MINCIUNII decât a ADEVĂRULUI!
Căutați minciuna în tot ceea ce vedeți, auziți și citiți zilnic!
Creierul are capacitatea extraordinară de a sesiza minciuna și de a-și crea filtre de respingere a acesteia întrucât creierul nu poate opera decât cu ADEVĂR!
Nu ignorați partea din creier ce face legătura bio-psiho-informațională cu DUMNEZEU CREATOR! Hiperconștiința!
Acestea sunt cele mai periculoase arme pe care le aveți împotriva INVADATORULUI STRĂIN! Altele nu aveți!
Dacă ați renunțat la acestea, indiferent ce alt tip de arme credeți că aveți, SUNTEȚI DEJA MORȚI!
În ADEVĂR este PUTEREA!

Luci Lucescu Londra

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.