Conducerea clubului ASC Corona Brasov se apara

Conducerea clubului ASC Corona Brasov se apara

0 209
Conducerea clubului de fotbal ASC Corona Brasov, care activeaza in seria a II a  Ligii secunde de fotbal, doreste sa se apere dupa ce mai multe publicatii au adus in atentia cititorilor ca gruparea brasoveana pregatita de Daniel Bona, ar fi vandut meciul "lanternei rosii" a clasamentului, CSM Ramnicu Valcea. Partida s-a disputat in data de 10 noiembrie si pierdut de brasoveni cu scorul de 3-2.,
Luand act de cele scrise in presa presedintele clubului ASC Corona 2010 Brasov, Liviu Lupu, doreste sa transmita urmatorul drept la replica:
Clubul ASC Corona 2010 Brasov prin reprezentantii sai neaga cu vehementa orice presupus aranjament in cadrul meciului de sambata cu Ramnicu Valcea. Suntem suparati pentru punctele pierdute pe teren propriu, iar luni s-a facut o analiza interna atat a jocului cat si a celorlalte presupuse intamplari  din sanul echipei noastre si nu s-au constatat niciun fel de nereguli, atmosfera in randul jucatorilor fiind una buna in continuare si toata lumea se mobilizeaza pentru ultimele 2 meciuri din acest tur pe care sper sa le castigam.
 Vreau sa va informez ca toti jucatorii echipei de fotbal Corona Brasov sunt cu drepturile salariale la zi si din informatiile pe care le am nimeni din clubul nostru  nu s-a plans de partea financiara. Am ajuns pe primul loc al seriei pe merite proprii si se pare ca am inceput sa deranjam, consider ca cei care au facut afirmatiile ce se regasesc in articolul din PROSPORT sunt oameni invidiosi care urmaresc sa destabilizeze acest grup si acest club.
 Deoarece doresc ca la clubul ASC Corona 2010 Brasov totul sa fie cat mai transparent, le cer celor 2 autori ai articolului sa aduca dovezi concrete ale celor relatate de dansii pentru ca aceste dovezi ne vor ajuta si pe noi iar altfel doresc sa-si prezinte scuzele fata de clubul ASC Corona 2010 Brasov deoarece au patat imaginea clubului pe care il conduc.
In caz ca niciuna dintre cele afirmate mai sus nu se va intampla, clubul ASC Corona 2010 Brasov isi rezerva dreptul de a actiona in consecinta.”  – LIVIU LUPU – presedinte ASC Corona 2010 Brasov.
 
Cristinel Stavaru
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.