Conducere noua la Crucea Rosie

Conducere noua la Crucea Rosie

0 210

Timp de doua zile, Complexul „Aro Palace” gazduieste Adunarea Generala a Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania. Pe ordinea de zi se afla, raportul de activitate al societatii pentru perioada 2005-2006, executia bugetelor de venituri si cheltuieli si strategia nationala a organizatiei pentru perioada 2007-2010. Insa, principala hotarare care se va lua in cadrul acestui eveniment va fi alegerea noii structuri de conducere a Crucii Rosii din Romania. De precizat ca la sefia societatii candideaza si Mihaela Geoana, sotia liderului Partidului Social Democrat, Mircea Geoana.


Fapt care a dus la nemultumiri din partea Asociatiei Academice de Administratie Publica „Europa”, care considera ca o posibila numire a Mihaelei Geoana in fruntea organizatiei ar duce la politizarea societatii.Ppresedintele Asociatiei Academice de Administratie Publica „Europa”, Bogdan Draghici, considera ca Mihaela Geoana „are deja o echipa de locotenenti care candideaza pentru comitetul de directie al Crucii Rosii, echipa formata din fosti si actuali parlamentari PSD, fosti prefecti PSD, actuali presedinti de consilii judetene membri PSD. Este asadar o tentativa de preluare in forta a Crucii Rosii Romane”.


?


In apararea sotiei presedintelui PSD vin mai multe voci care precizeaza ca Mihaela Geoana nu este membru de partid, ea fiind de doi ani membra a Crucii Rosii.


?


Maria Calugaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.