Condamnatii primesc o a doua sansa, la Brasov

Condamnatii primesc o a doua sansa, la Brasov

0 69

??????????? Orasul nostru? face tot posibilul sa intre cu adevarat in Uniunea Europeana. Acest lucru este?realizabil prin initiativa viceprimarului Gabriel Andronic, care a reusit sa semneze, la Paris, un contract pentru implementarea unui proiect care vizeaza integrarea condamnatilor pentru a preveni?recidivarea.


??????????? De aceasta actiune s-au ocupat reprezentantii Primariei si Politiei Comunitare Brasov. Scopul principal este de a-i reintegra, din punct de vedere social, pe condamnati. Initiativa a constat in depunerea, la UE, a unui proiect pe tema securitatii urbane, aplicatie care a fost acceptata. Programul se va derula incepand de anul viitor, finantarea fiind de 390.000 de euro.
??????????? Referitor la acest lucru Gabriel Andronic a afirmat: „La acest proiect participa sase orase, respectiv Gottingen (Germania), Valencia (Spania), Torino (Italia), Opava (Cehia), Le Havre (Franta) si Brasovul. Sunt preconizate sase intalniri dintre care trei vor fi de studiu, cu specialistii politiilor locale care au implementat de mai multa vreme astfel de proiecte, adica cele din Germania, Spania si Italia. Scopul a fost de a integra Brasovul in reteaua comunitatii europene pe probleme de securitate urbana, pentru a reduce criminalitatea in oras”. Programul se va derula incepand de anul viitor, finantarea fiind de 390.000 de euro.


COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.