Concert vienez magic la Brasov in decembrie

Concert vienez magic la Brasov in decembrie

0 126

Veste buna pentru amatorii de muzica clasica. Johann Strauss Ensemble revine in Romania cu spectacolul “Vienna Magic”. Turneul care va strabate principalele centre culturale din Romania, ajunge in Brasov pe 20 decembrie la Teatrul “Sica Alexandrescu”.
Ambasadorul Austriei la Bucuresti, Excelenta sa, domnul Martin Eichtinger, un iubitor al muzicii bune, a luat sub inaltul sau patronaj spectacolele oferite de Johann Strauss Ensemble in Romania.
In program sunt incluse atat lucrari compuse de Johann Strauss I si II, dar si compozitii de Franz Lehar, Karl Komzak, Julius Fucik, precum si celebrele teme de Craciun ale lui Johann Sebastian Bach. Invitati speciali in spectacolul de la Bucuresti sunt soprana Romana Beutel si baritonul Michael Havlicek.
Dirijorul acestui concert este Russell McGregor, concertmaster al orchestrei palatului Schonbrunn din Viena. El a avut ocazia sa apara pe scenele din intreaga lume alaturi de nume sonore precum Luciano Pavarotti, Jose Carreras, Placido Domingo si multi altii.
Pentru persoaele interesate anuntam ca se pot achiyitiona bilete online accesand: eventim.ro , biletedelatati.ro, blt.ro, ticketpoint.ro si bilete.ro . In functie de categorie, pretul biletelor variaza intre 60 ron cele de categoria II, 100 ron cele de categoria I si 150 ron biletul VIP.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.